Karriär

Vad söker du i ett jobb?

Är det frihet att driva egna idéer, möjligheter bredda din kompetens, prova på nya saker, en engagerad mentor, ett team med familjär stämning, en miljö där alla hjälper varandra, en plats där du kan börja smått och växa stort?

AEC kan erbjuda dig allt ovan.

Att jobba hos oss

Vi vill bli fler – vill du bli en del av vårt team?

Vi vill bli fler – vill du bli en del av vårt team? AEC är en av Sveriges ledande leverantörer av BIM-processer, programvaror och tjänster för byggindustrin. Vi ansvarar för innovativt ledande projekt och har några av de mest efterfrågade CAD/BIM-konsulterna i Sverige som är med och ger dig ledning framåt i din utveckling.

Vi vill bli fler konsulter inom bygg och infrastruktur i Stockholm, Göteborg, Växjö och Malmö. För oss är det inte viktigast att du kan allt från början, vi har erfarna konsulter som kan hjälpa dig att växa in din roll. För oss är det viktigast vem du är – att du är en person som kan lyssna på en kunds behov, är ödmjuk inför att alla kunder är olika, att du är nyfiken på nya projekt, programvaror och gillar att hålla koll på det senaste inom branschen.

Du får vara med och driva utvecklingen av AEC, vi uppskattar egna initiativ och entreprenörskap hos våra medarbetare. Vi erbjuder en varierande vardag, där du får arbeta i spännande projekt, prova på nya saker och bredda din kompetens på ett unikt sätt. Vi vill trivas på jobbet och därför är det viktigt för oss med en platt organisation med högt i tak och där gemenskapen och trivseln med kollegorna spelar en stor roll.

Sök jobb

Lediga tjänster

Se aktuella lediga tjänster nedan. Tveka inte att skicka in din ansökan även om du inte uppfyller exakt alla krav. Vi vet att du som person och din passion för att lära dig, spelar en stor roll för din utveckling hos oss på AEC.

Vi tar även emot spontana ansökningar, skicka in ditt CV och gärna LinkedIn profil till career@aec.se

.Net-utvecklare

Göteborg

Vill du utmanas och utveckla dina kunskaper som .Net-utvecklare i spännande projekt. Då kan tjänsten på AEC vara något för dig!

AEC är en av Sveriges ledande leverantörer av BIM-processer, programvaror och tjänster för byggindustrin. Vi är specialiserade på applikationer och funktioner mot CAD-relaterade system. Vi söker nu en programmerare med erfarenhet av CAD, gärna från spelbranschen. Sedan 2009 är AEC en del av COWI-koncernen. Vi ansvarar för innovativt ledande projekt och har några av de mest efterfrågade BIM-konsulterna i Sverige.

I rollen som .Net-utvecklare är du en del i ett team och länken mellan beställare, uppdragsledning, projektörer och andra intressenter. Ditt ansvar som .Net-utvecklare är att utveckla AECs egna program samt utföra konsultuppdrag mot kund. Det är en stor fördel om du är insatt i branschens begrepp och terminologi. Som anställd på AEC får du vara med och driva utvecklingen på företaget, vi uppskattar egna initiativ och entreprenörskap hos våra medarbetare.

DIN PROFIL 

För oss är det viktigast vem du är – att du är en person som kan lyssna på kundens behov, är ödmjuk inför att alla kunder är olika, att du är nyfiken på nya projekt, programvaror och gillar att hålla koll på det senaste inom branschen.

Vi söker dig med några års erfarenhet av .Net-utveckling. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av CAD och att detta ligger inom ditt intresseområde. Det är ytterligare positivt om du behärskar C++ men det är inget krav.

ATT ARBETA PÅ AEC

På AEC får du arbeta i kreativ miljö där du får stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en varierande vardag, där du får arbeta i spännande projekt, prova på nya saker och bredda din kompetens på ett unikt sätt. Vi vill trivas på jobbet och därför är det viktigt för oss med en platt organisation med högt i tak och där gemenskapen och trivseln med kollegorna spelar en stor roll. Vi arbetar tillsammans som ett team och hjälper varandra att nå framgång i våra respektive projekt.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?
Då är du välkommen att  ringa Johan Holmquist, AEC Väst, på tel. 010-850 29 12.

SÅ HÄR ANSÖKER DU
Klicka på “sök tjänsten” och berätta varför du är rätt person för den här befattningen. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan, inkluderande CV och personligt brev, så snart som möjligt eftersom rekryteringsprocessen redan är igång och intervjuer görs löpande.

Sök tjänsten

DIGITAL TECHNOLOGIES INFRASTRUCTURE MANAGER (52638)

Göteborg / Malmö / Stockholm

Vill du utmanas och även utmana andra med dina kunskaper inom fordons- och mobilitetsdata i spännande projekt? Då kan tjänsten som Digital Technologies Infrastructure Manager vara något för dig!

AEC är en av Sveriges ledande leverantörer av BIM-processer, programvaror och tjänster för byggindustrin. Vi ansvarar för innovativa projekt och har några av de mest efterfrågade BIM-konsulterna i Sverige, som är med och ger dig vägledning framåt i din utveckling. För oss är det viktigast vem du är – att du är en person som kan lyssna på kunders behov, är ödmjuk inför att alla kunder är olika, är nyfiken på nya projekt, programvaror och gillar att hålla koll på det senaste inom branschen.

Rollbeskrivning

  • Utveckla, produktifiera och möta kundbehov avseende en unika applikationer för bland annat LCA inom infrastruktur
  • Utveckla och sälja produkter/projekt för fordons- och mobilitetsdata med applicering för road asset management
  • Medverka i produktifiering och utveckling av AEC:s produkter (AEC PLUS) mot Infrastruktur
  • Delta i arbete med att modernisera gränssnitt i våra egna applikationer baserat på ”customer centricity”
  • Kunddialog för förståelse av efterfrågan och behovsnytta
  • Vara aktiv i dialogen med koncernen avseende mjukvaruutveckling och utveckling av digitala produkter för kunder
  • Vara drivande i arbetet med att synliggöra hållbarhet och LCA i olika typer av projekt

I rollen som Digital Technologies Infrastructure Manager är du en nyckelperson för vår mjukvaruportfölj och uppbyggnad av området Infrastruktur. Det är en stor fördel om du är insatt i branschens begrepp och terminologi. Som anställd på AEC får du vara med och driva utvecklingen på företaget, vi uppskattar egna initiativ och entreprenörskap hos våra medarbetare.

DIN PROFIL
Vi söker dig med kunskap och erfarenhet inom infrastruktur och programvaruutveckling till spännande projekt. Det är en fördel om du har hög generell IT-mognad och tycker om att planera, strukturera och effektivisera arbetet med hjälp av processer och IT-verktyg. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av projektledning och förmågan att se helheten i ett projekt. Du ska vara mycket kundorienterad och ha förmågan att driva processen från idé till framgångsrik produkt.

ARBETA PÅ AEC

På AEC får du arbeta i kreativ miljö där du även får stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en varierande vardag med  spännande projekt, möjligheten att prova på nya saker och bredda din kompetens på ett unikt sätt. Vi vill trivas på jobbet och därför är det viktigt för oss med en platt organisation med högt i tak och där gemenskapen och trivseln med kollegorna spelar en stor roll. Vi arbetar tillsammans som ett team och hjälper varandra att nå framgång i våra respektive projekt. Sedan 2009 är AEC en del av COWI-koncernen. Det innebär att du kommer ha den unika kombinationen av resurserna från ett storbolag i COWI kombinerat med flexibiliteten och snabbheten i ett mindre bolag som AEC.

PLATS
Stockholm, Göteborg eller Malmö

INTRESSERAD?

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till

Charlotte Tillbrandt, VD AEC

Telefon: 076 76 56 957
E-post: catt@aec.se

Sista ansökningsdag: 21 Oktober 2022

Urval sker löpande, vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök här (du länkas till COWIs portal)

Möt oss på AEC

Träffa några av dina framtida kollegor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av de senaste nyheterna från AEC och våra leverantörer.

AEC AB – GDPR Samtycke. Läs mer