Karriär

Vad söker du i ett jobb?

Är det frihet att driva egna idéer, möjligheter bredda din kompetens, prova på nya saker, en engagerad mentor, ett team med familjär stämning, en miljö där alla hjälper varandra, en plats där du kan börja smått och växa stort?

AEC kan erbjuda dig allt ovan.

Att jobba hos oss

Vi vill bli fler – vill du bli en del av vårt team?

Vi vill bli fler – vill du bli en del av vårt team? AEC är en av Sveriges ledande leverantörer av BIM-processer, programvaror och tjänster för byggindustrin. Vi ansvarar för innovativt ledande projekt och har några av de mest efterfrågade CAD/BIM-konsulterna i Sverige som är med och ger dig ledning framåt i din utveckling.

Vi vill bli fler konsulter inom bygg och infrastruktur i Stockholm, Göteborg, Växjö och Malmö. För oss är det inte viktigast att du kan allt från början, vi har erfarna konsulter som kan hjälpa dig att växa in din roll. För oss är det viktigast vem du är – att du är en person som kan lyssna på en kunds behov, är ödmjuk inför att alla kunder är olika, att du är nyfiken på nya projekt, programvaror och gillar att hålla koll på det senaste inom branschen.

Du får vara med och driva utvecklingen av AEC, vi uppskattar egna initiativ och entreprenörskap hos våra medarbetare. Vi erbjuder en varierande vardag, där du får arbeta i spännande projekt, prova på nya saker och bredda din kompetens på ett unikt sätt. Vi vill trivas på jobbet och därför är det viktigt för oss med en platt organisation med högt i tak och där gemenskapen och trivseln med kollegorna spelar en stor roll.

Sök jobb

Lediga tjänster

Se aktuella lediga tjänster nedan. Tveka inte att skicka in din ansökan även om du inte uppfyller exakt alla krav. Vi vet att du som person och din passion för att lära dig, spelar en stor roll för din utveckling hos oss på AEC.

Vi tar även emot spontana ansökningar, skicka in ditt CV och gärna LinkedIn profil till career@aec.se

Account Manager

Göteborg

Account Manager södra Sverige (placering i Göteborg)

AEC är en av Sveriges ledande leverantörer av programvaror och tjänster för byggindustrin, infrastruktur och samhällsbyggnad. Vi har några av de mest efterfrågade BIM-konsulterna i Sverige, som är med och vägleder våra kunder framåt i deras projekt. Nu söker vi en till person till vårt härliga säljteam som ska fokusera på vår marknad i södra Sverige. För oss är det viktigast vem du är – att du är en person som kan lyssna på kunders behov, är ödmjuk inför att alla kunder är olika, är nyfiken på nya kundprojekt och gillar att hålla koll på det senaste inom branschen.

Rollbeskrivning

Fokus kommer att vara delat mellan flera befintliga kunder och aktörer samtidigt som du ser möjligheter med potentiella kunder och samarbetspartners. Således blir din uppgift att långsiktigt förbättra/utveckla samarbeten med befintliga kunder, leverera lösningar till nya kunder och stärka företagets relationer med nyckelpersoner, beslutsfattare och användare.

  • Sälja AEC:s produkter, återförsäljarprodukter och dess tillhörande tjänster
  • Upprätthålla och utveckla existerande kunder och initiera nya kundrelationer
  • Skapa långsiktiga samarbeten i regionen med existerande och potentiella kunder och samarbetspartners
  • Arbeta på en operativ, såväl som strategisk nivå, i syfte att ta nya marknadsandelar

Din profil

Vi söker dig som är självgående och på ett professionellt sätt kan hantera hela säljprocessen utifrån våra kunders varierande behov. Du är exceptionellt duktig på att nå nya kunder och bygga längre affärsrelationer med dem. Du har en uthållighet och personlig mognad som gör ditt säljarbete framgångsrikt, och du har ett strategiskt och affärsmässigt tänk och vet vad som krävs för att få nöjda kunder. Du är kund- och lösningsorienterad och har förmågan att hantera komplexa säljprocesser från idé till nöjd kund. Det är en fördel om du tidigare har arbetat med konsultativ försäljning och kan hantera dialoger både med beslutsfattare och slutanvändare. Du tycker även om att planera, strukturera och effektivisera ditt säljarbete bland annat med digitala möten.

 

 

 

Övrigt

  • Har minst 3 års relevant erfarenhet av B2B-försäljning
  • Har goda kunskaper i Office-paketet
  • Talar och skriver svenska och engelska
  • Innehar B-körkort
  • En relevant eftergymnasial utbildning inom försäljning, teknik, ekonomi eller liknade

Arbeta på AEC

På AEC får du arbeta i kreativ miljö där du även får stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en varierande vardag med spännande projekt, möjligheten att prova på nya saker och bredda din kompetens på ett unikt sätt. Vi vill trivas på jobbet och därför är det viktigt för oss med en platt organisation med högt i tak och där gemenskapen och trivseln med kollegorna spelar en stor roll. Vi arbetar tillsammans som ett team och hjälper varandra att nå framgång i våra respektive projekt. Sedan 2009 är AEC en del av COWI-koncernen. Det innebär att du kommer att ha den unika kombinationen av resurserna från ett storbolag kombinerat med flexibiliteten och snabbheten i ett mindre bolag som AEC.

Plats

Göteborg (Platinan)

Intresserad?

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till:

Charlotte Tillbrandt, VD AEC
Telefon: 076 76 56 957
catt@aec.se

Sista ansökningsdag: 20 jan 2023

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sök tjänsten här! (du länkas till COWIs hemsida)

.Net-utvecklare

Göteborg

Vill du utmanas och utveckla dina kunskaper som .Net-utvecklare i spännande projekt. Då kan tjänsten på AEC vara något för dig!

AEC är en av Sveriges ledande leverantörer av BIM-processer, programvaror och tjänster för byggindustrin. Vi är specialiserade på applikationer och funktioner mot CAD-relaterade system. Vi söker nu en programmerare med erfarenhet av CAD, gärna från spelbranschen. Sedan 2009 är AEC en del av COWI-koncernen. Vi ansvarar för innovativt ledande projekt och har några av de mest efterfrågade BIM-konsulterna i Sverige.

I rollen som .Net-utvecklare är du en del i ett team och länken mellan beställare, uppdragsledning, projektörer och andra intressenter. Ditt ansvar som .Net-utvecklare är att utveckla AECs egna program samt utföra konsultuppdrag mot kund. Det är en stor fördel om du är insatt i branschens begrepp och terminologi. Som anställd på AEC får du vara med och driva utvecklingen på företaget, vi uppskattar egna initiativ och entreprenörskap hos våra medarbetare.

DIN PROFIL 

För oss är det viktigast vem du är – att du är en person som kan lyssna på kundens behov, är ödmjuk inför att alla kunder är olika, att du är nyfiken på nya projekt, programvaror och gillar att hålla koll på det senaste inom branschen.

Vi söker dig med några års erfarenhet av .Net-utveckling. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av CAD och att detta ligger inom ditt intresseområde. Det är ytterligare positivt om du behärskar C++ men det är inget krav.

ATT ARBETA PÅ AEC

På AEC får du arbeta i kreativ miljö där du får stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en varierande vardag, där du får arbeta i spännande projekt, prova på nya saker och bredda din kompetens på ett unikt sätt. Vi vill trivas på jobbet och därför är det viktigt för oss med en platt organisation med högt i tak och där gemenskapen och trivseln med kollegorna spelar en stor roll. Vi arbetar tillsammans som ett team och hjälper varandra att nå framgång i våra respektive projekt.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?
Då är du välkommen att  ringa Johan Holmquist, AEC Väst, på tel. 010-850 29 12.

SÅ HÄR ANSÖKER DU
Klicka på “sök tjänsten” och berätta varför du är rätt person för den här befattningen. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan, inkluderande CV och personligt brev, så snart som möjligt eftersom rekryteringsprocessen redan är igång och intervjuer görs löpande.

Sök tjänsten

Möt oss på AEC

Träffa några av dina framtida kollegor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av de senaste nyheterna från AEC och våra leverantörer.

AEC AB – GDPR Samtycke. Läs mer