Karriär

Vad söker du i ett jobb?

Är det frihet att driva egna idéer, möjligheter bredda din kompetens, prova på nya saker, en engagerad mentor, ett team med familjär stämning, en miljö där alla hjälper varandra, en plats där du kan börja smått och växa stort?

AEC kan erbjuda dig allt ovan.

Att jobba hos oss

Vi vill bli fler – vill du bli en del av vårt team?

Vi vill bli fler – vill du bli en del av vårt team? AEC är en av Sveriges ledande leverantörer av BIM-processer, programvaror och tjänster för byggindustrin. Vi ansvarar för innovativt ledande projekt och har några av de mest efterfrågade CAD/BIM-konsulterna i Sverige som är med och ger dig ledning framåt i din utveckling.

Vi vill bli fler konsulter inom bygg och infrastruktur i Stockholm, Göteborg, Växjö och Malmö. För oss är det inte viktigast att du kan allt från början, vi har erfarna konsulter som kan hjälpa dig att växa in din roll. För oss är det viktigast vem du är – att du är en person som kan lyssna på en kunds behov, är ödmjuk inför att alla kunder är olika, att du är nyfiken på nya projekt, programvaror och gillar att hålla koll på det senaste inom branschen.

Du får vara med och driva utvecklingen av AEC, vi uppskattar egna initiativ och entreprenörskap hos våra medarbetare. Vi erbjuder en varierande vardag, där du får arbeta i spännande projekt, prova på nya saker och bredda din kompetens på ett unikt sätt. Vi vill trivas på jobbet och därför är det viktigt för oss med en platt organisation med högt i tak och där gemenskapen och trivseln med kollegorna spelar en stor roll.

Sök jobb

Lediga tjänster

Se aktuella lediga tjänster nedan. Tveka inte att skicka in din ansökan även om du inte uppfyller exakt alla krav. Vi vet att du som person och din passion för att lära dig, spelar en stor roll för din utveckling hos oss på AEC.

Vi tar även emot spontana ansökningar, skicka in ditt CV och gärna LinkedIn profil till career@aec.se

Utbildningskoordinator

Är du en positiv person med driv som stimuleras av att ha många kontaktytor? Gillar du samordning och struktur och är självgående?

Är du en positiv person med driv som stimuleras av att ha många kontaktytor? Gillar du samordning och struktur och är självgående? Kan du ge hög professionell service både mot kunder och kollegor?

Då kan tjänsten som Utbildningskoordinator på AEC vara något för dig!

AEC är en av Sveriges ledande leverantörer av BIM-processer, programvaror och tjänster för byggindustrin. Sedan 2009 är AEC en del av COWI-koncernen. Vi ansvarar för innovativt ledande projekt och har några av de mest efterfrågade CAD/BIM-konsulterna i Sverige som blir dina nya kollegor och ger dig ledning framåt i din utveckling.

I rollen som Utbildningskoordinator är du en nyckelperson i organisationen och en dag är inte den andra lik. Det är en fördel om du är insatt i branschens begrepp och terminologi. BIM är en naturlig del av projekten och därför är inblick inom det området meriterande. Som anställd på AEC får du vara med och driva utvecklingen på företaget, vi uppskattar egna initiativ och entreprenörskap hos våra medarbetare.

 ARBETSBESKRIVNING

– Administration
– Schemaläggning
– Hantera utbildningsförfrågningar
– Boka konsult
– Marknadsföring
– Prissättning
– Offertarbete
– Statistik och försäljningsrapporter
– Utvecklingsprojekt
– Fakturering
– Administration virtuell kursmiljö

DIN PROFIL

Vi söker dig som trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter och som gillar struktur och samordning. Du skall även känna dig trygg i kundkontakten likaväl som du är drivande och bidrar i interna utvecklingsprojekt. Bakgrund och intresse inom försäljning är önskvärt och likaså en stor dos av nyfikenhet som driver den egna och organisationens utveckling framåt.

ATT ARBETA PÅ AEC

På AEC får du arbeta i kreativ miljö där du får stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en varierande vardag, där du får arbeta i spännande miljö, prova på nya saker och bredda din kompetens på ett unikt sätt. Vi vill trivas på jobbet och därför är det viktigt för oss med en platt organisation med högt i tak och där gemenskapen och trivseln med kollegorna spelar en stor roll. Vi arbetar tillsammans som ett team och hjälper varandra att nå framgång i våra respektive projekt.

Placeringsort för tjänsten: Göteborg (Platinan)

INTRESSERAD?

Vill du veta mer så kan du kontakta Johan Holmqvist, mobil 0708-51 16 03

Sök tjänsten här! (du länkas till Cowis hemsida)

.Net-utvecklare

Stockholm/Göteborg

Vill du utmanas och utveckla dina kunskaper som .Net-utvecklare i spännande projekt. Då kan tjänsten på AEC vara något för dig!

AEC är en av Sveriges ledande leverantörer av BIM-processer, programvaror och tjänster för byggindustrin. Vi är specialiserade på applikationer och funktioner mot CAD-relaterade system. Vi söker nu en programmerare med erfarenhet av CAD, gärna från spelbranschen. Sedan 2009 är AEC en del av COWI-koncernen. Vi ansvarar för innovativt ledande projekt och har några av de mest efterfrågade BIM-konsulterna i Sverige.

I rollen som .Net-utvecklare är du en del i ett team och länken mellan beställare, uppdragsledning, projektörer och andra intressenter. Ditt ansvar som .Net-utvecklare är att utveckla AECs egna program samt utföra konsultuppdrag mot kund. Det är en stor fördel om du är insatt i branschens begrepp och terminologi. Som anställd på AEC får du vara med och driva utvecklingen på företaget, vi uppskattar egna initiativ och entreprenörskap hos våra medarbetare.

DIN PROFIL 

För oss är det viktigast vem du är – att du är en person som kan lyssna på kundens behov, är ödmjuk inför att alla kunder är olika, att du är nyfiken på nya projekt, programvaror och gillar att hålla koll på det senaste inom branschen.

Vi söker dig med några års erfarenhet av .Net-utveckling. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av CAD och att detta ligger inom ditt intresseområde. Det är ytterligare positivt om du behärskar C++ men det är inget krav.

ATT ARBETA PÅ AEC

På AEC får du arbeta i kreativ miljö där du får stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en varierande vardag, där du får arbeta i spännande projekt, prova på nya saker och bredda din kompetens på ett unikt sätt. Vi vill trivas på jobbet och därför är det viktigt för oss med en platt organisation med högt i tak och där gemenskapen och trivseln med kollegorna spelar en stor roll. Vi arbetar tillsammans som ett team och hjälper varandra att nå framgång i våra respektive projekt.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?
Då är du välkommen att  ringa Johan Holmquist, AEC Väst, på tel. 010-850 29 12 eller Magnus Gustafsson, AEC Öst, på tel. 010-850 29 19.

SÅ HÄR ANSÖKER DU
Klicka på “sök tjänsten” och berätta varför du är rätt person för den här befattningen. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan, inkluderande CV och personligt brev, så snart som möjligt eftersom rekryteringsprocessen redan är igång och intervjuer görs löpande.

Sök tjänsten

DATA/BIM-SPECIALIST

Vill du utmanas och utveckla dina kunskaper som Data/BIM-specialist i spännande projekt som Västlänken och Tvärförbindelse Södertörn. Då kan tjänsten på AEC vara något för dig!

Vill du utmanas och utveckla dina kunskaper som Data/BIM-specialist i spännande projekt som Västlänken och Tvärförbindelse Södertörn. Då kan tjänsten på AEC vara något för dig!

AEC är en av Sveriges ledande leverantörer av BIM-processer, programvaror och tjänster för byggindustrin. Sedan 2009 är AEC en del av COWI-koncernen. Vi ansvarar för innovativt ledande projekt och har några av de mest efterfrågade BIM-konsulterna i Sverige som är med och ger dig ledning framåt i din utveckling. För oss är det viktigast vem du är – att du är en person som kan lyssna på en kunds behov, är ödmjuk inför att alla kunder är olika, att du är nyfiken på nya projekt, programvaror och gillar att hålla koll på det senaste inom branschen.

I rollen som Data/BIM- specialist är du en nyckelperson och länken mellan beställare, uppdragsledning, projektörer och andra intressenter. Ditt ansvar som Data/BIM- specialist är att skapa rutiner och arbetsprocesser för att säkerställa att rätt person får rätt information vid rätt tillfälle. Du kommer att arbeta med automatisering av arbetsflöden och utveckling av funktioner och programvaror. Det är en stor fördel om du är insatt i branschens begrepp och terminologi. Som anställd på AEC får du vara med och driva utvecklingen på företaget, vi uppskattar egna initiativ och entreprenörskap hos våra medarbetare.

DIN PROFIL

Vi söker dig med kunskap inom dokumenthantering, CAD och BIM till stora spännande projekt. Vi vill gärna att du har minst ett års erfarenhet, vana att hantera ritningar, modeller, dokument och annan projektrelaterad information. Det är en fördel om du har hög generell IT-mognad. Vi vill gärna att du har förmåga att se helheten i ett projekt och tycker om att planera, strukturera och effektivisera arbetet med hjälp av processer och IT-verktyg. Naturligtvis vill vi att du kan samarbeta bra i grupp men även arbeta självständigt.

ATT ARBETA PÅ AEC

På AEC får du arbeta i kreativ miljö där du får stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en varierande vardag, där du får arbeta i spännande projekt, prova på nya saker och bredda din kompetens på ett unikt sätt. Vi vill trivas på jobbet och därför är det viktigt för oss med en platt organisation med högt i tak och där gemenskapen och trivseln med kollegorna spelar en stor roll. Vi arbetar tillsammans som ett team och hjälper varandra att nå framgång i våra respektive projekt.

INTRESSERAD?

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till:

Magnus Gustafsson, AEC Öst

Telefon: +46 708 21 70 75

msgn@aec.se

Sista ansökningsdag: 1April 2022 Plats: Stockholm – Infrastructure

Urval sker löpande, vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sök tjänsten här! (du länkas till Cowis hemsida)

Möt oss på AEC

Träffa några av dina framtida kollegor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av de senaste nyheterna från AEC och våra leverantörer.

AEC AB – GDPR Samtycke. Läs mer