Karriär

Vad söker du i ett jobb?

Är det frihet att driva egna idéer, möjligheter bredda din kompetens, prova på nya saker, en engagerad mentor, ett team med familjär stämning, en miljö där alla hjälper varandra, en plats där du kan börja smått och växa stort?

AEC kan erbjuda dig allt ovan.

Att jobba hos oss

Vi vill bli fler – vill du bli en del av vårt team?

Vi vill bli fler – vill du bli en del av vårt team?AEC är en av Sveriges ledande leverantörer av BIM-processer, programvaror och tjänster för byggindustrin. Vi ansvarar för innovativt ledande projekt och har några av de mest efterfrågade CAD/BIM-konsulterna i Sverige som är med och ger dig ledning framåt i din utveckling.

Vi vill bli fler konsulter inom bygg och infrastruktur i Stockholm, Göteborg, Växjö och Malmö. För oss är det inte viktigast att du kan allt från början, vi har erfarna konsulter som kan hjälpa dig att växa in din roll. För oss är det viktigast vem du är – att du är en person som kan lyssna på en kunds behov, är ödmjuk inför att alla kunder är olika, att du är nyfiken på nya projekt, programvaror och gillar att hålla koll på det senaste inom branschen.

Du får vara med och driva utvecklingen av AEC, vi uppskattar egna initiativ och entreprenörskap hos våra medarbetare. Vi erbjuder en varierande vardag, där du får arbeta i spännande projekt, prova på nya saker och bredda din kompetens på ett unikt sätt. Vi vill trivas på jobbet och därför är det viktigt för oss med en platt organisation med högt i tak och där gemenskapen och trivseln med kollegorna spelar en stor roll.

Sök jobb

Lediga tjänster

Se aktuella lediga tjänster nedan. Tveka inte att skicka in din ansökan även om du inte uppfyller exakt alla krav. Vi vet att du som person och din passion för att lära dig, spelar en stor roll för din utveckling hos oss på AEC.

Vi tar även emot spontana ansökningar, skicka in ditt CV och gärna LinkedIn profil till career@aec.se

.Net-programmerare

Stockholm/Göteborg

Vill du utmanas och utveckla dina kunskaper som .Net-programmerare i spännande projekt. Då kan tjänsten på AEC vara något för dig!

AEC är en av Sveriges ledande leverantörer av BIM-processer, programvaror och tjänster för byggindustrin. Vi är specialiserade på applikationer och funktioner mot CAD-relaterade system. Vi söker nu en programmerare med erfarenhet av CAD, gärna från spelbranschen. Sedan 2009 är AEC en del av COWI-koncernen. Vi ansvarar för innovativt ledande projekt och har några av de mest efterfrågade BIM-konsulterna i Sverige.

I rollen som .Net-programmerare är du en del i ett team och länken mellan beställare, uppdragsledning, projektörer och andra intressenter. Ditt ansvar som .Net-programmerare är att utveckla AECs egna program samt utföra konsultuppdrag mot kund. Det är en stor fördel om du är insatt i branschens begrepp och terminologi. Som anställd på AEC får du vara med och driva utvecklingen på företaget, vi uppskattar egna initiativ och entreprenörskap hos våra medarbetare.

DIN PROFIL 

För oss är det viktigast vem du är – att du är en person som kan lyssna på kundens behov, är ödmjuk inför att alla kunder är olika, att du är nyfiken på nya projekt, programvaror och gillar att hålla koll på det senaste inom branschen.

Vi söker dig med några års erfarenhet av .Net-programmering. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av CAD och att detta ligger inom ditt intresseområde. Det är ytterligare positivt om du behärskar C++ men det är inget krav.

ATT ARBETA PÅ AEC

På AEC får du arbeta i kreativ miljö där du får stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en varierande vardag, där du får arbeta i spännande projekt, prova på nya saker och bredda din kompetens på ett unikt sätt. Vi vill trivas på jobbet och därför är det viktigt för oss med en platt organisation med högt i tak och där gemenskapen och trivseln med kollegorna spelar en stor roll. Vi arbetar tillsammans som ett team och hjälper varandra att nå framgång i våra respektive projekt.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?
Då är du välkommen att  ringa Johan Holmquist, AEC Väst, på tel. 010-850 29 12 eller Magnus Gustafsson, AEC Öst, på tel. 010-850 29 19.

SÅ HÄR ANSÖKER DU
Klicka på “sök tjänsten” och berätta varför du är rätt person för den här befattningen. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan, inkluderande CV och personligt brev, så snart som möjligt eftersom rekryteringsprocessen redan är igång och intervjuer görs löpande.

Sök tjänsten

Specialist inom digitalisering med inriktning VVS eller EL (36059)

Stockholm

Har du erfarenhet av att arbeta med BIM i installationsbranschen och vill utvecklas inom digitalisering i spännande projekt? Då kan tjänsten på AEC vara något för dig.

AEC är en av Sveriges ledande leverantörer av tjänster och programvaror för digitalisering av byggindustrin. Sedan 2009 är AEC en del av COWI-koncernen. Vi ansvarar för innovativt ledande projekt och har några av de mest efterfrågade specialisterna inom digitalisering i Sverige.

Specialist inom digitalisering med inriktning VVS eller El

I rollen som digitaliseringsspecialist kommer du bland annat arbeta med metodutveckling, automatisering av arbetsflöden, utveckling av programvaror samt hålla i utbildning. Som anställd på AEC får du arbeta med innovation, vi uppskattar egna initiativ och entreprenörskap hos våra medarbetare.

Vi söker dig med minst 2 års projekteringserfarenhet med MagiCAD för AutoCAD och/eller MagiCAD för Revit, och en högskoleingenjörsutbildning eller en yrkesutbildning inom VVS och El. Du tycker det är roligt att dela med dig av din kunskap och utbilda andra. Naturligtvis vill vi att du kan samarbeta bra i grupp men även arbeta självständigt. Det är meriterande om du har arbetat som exempelvis VVS-montör eller motsvarande med erfarenhet av arbete på byggarbetsplats.

För oss är det inte viktigast att du kan allt från början, vi har erfarna konsulter som hjälper dig att växa in i rollen. Det viktigast är – att du är en person som kan lyssna på kundens behov, är ödmjuk inför att alla kunder är olika, att du är nyfiken på nya projekt, programvaror och gillar att hålla koll på det senaste inom branschen.

ATT ARBETA PÅ AEC
På AEC får du arbeta i en kreativ miljö med stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en varierande vardag, du får arbeta i spännande projekt, prova på nya saker och bredda din kompetens på ett unikt sätt. För oss är det viktigt med en platt organisation och högt i tak och där gemenskapen och trivseln med kollegorna har en stor betydelse. Vi arbetar tillsammans som ett team och hjälper varandra att nå framgång i våra projekt. Vi värnar om mångfald och jämställdhet.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?
Då kan du ringa Magnus Gustafsson, AEC Öst, på tel. 010-850 29 19.

SÅ HÄR ANSÖKER DU
Klicka på länken nedan (du länkas då till COWIs rekryteringssystem) och berätta varför du är rätt person för den här befattningen. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan, inkluderande CV och personligt brev, så snart som möjligt eftersom urvalet sker löpande. Sista datum för att skicka in ansökan är den 30 april.

REKRYTERINGSPARTNERS
Vi samarbetar redan med utvalda rekryteringpartners och undanber oss därför vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Sök tjänsten

Möt oss på AEC

Träffa några av dina framtida kollegor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av de senaste nyheterna från AEC och våra leverantörer.

AEC AB – GDPR Samtycke. Läs mer