Bluebeam

Varför Välja Bluebeam?

Bluebeam erbjuder kraftfulla verktyg för PDF-hantering som är skräddarsydda för bygg- och designindustrin. Med Bluebeam kan du effektivisera arbetsflöden, förbättra samarbetet och öka produktiviteten genom funktioner som märkning, mätning och realtidsredigering. Välj Bluebeam för en smidigare och mer effektiv projekthantering.

Revu 21

Det smarta verktyget för att hålla din grupp synkroniserad och få jobbet gjort på rätt sätt – var och när som helst.

Läs mer om Revu 21 Redan kund? Uppgradera nu!

Testa fritt i 30 dagar

Upptäck varför över tre miljoner byggare världen över förlitar sig på Revu för att hjälpa sina arbetslag att få mer gjort – tillsammans!

Ladda ner

Så kan byggteknologi vara till hjälp vid ekonomisk osäkerhet

Din guide till att använda teknologi för att övervinna ekonomisk osäkerhet. Ladda ner den kostnadsfria e-boken för att lära dig hur du kan omvandla din verksamhet för att behålla din konkurrenskraft och lönsamhet under de kommande åren.

Ladda ner e-boken

Datasäkerhet i byggbranschen: det här behöver du veta.

I takt med att byggbranschen fortsätter sin snabba digitala transformation växer även risken för katastrofala dataintrång.  Ladda ner detta kostnadsfria whitepaper om cybersäkerhet i byggbranschen och få reda på hur du kan skydda känslig projektdata från cyberbrottslingar.

 

 

Ladda ner whitepaper

Digitalt samarbete i byggbranschen: det här behöver du veta.

När det gäller att införa ny teknik ligger många byggföretag fortfarande efter andra branscher. Med tanke på den utbredda materialbristen och priserna som skjuter i höjden blir kostnaden för att inte digitalisera högre varje dag. 


Nu när allt fler företag väljer digitala lösningar börjar fördelarna – och utmaningarna – med
molnbaserat samarbete äntligen att hamna i fokus.

Ladda ner e-boken

Snabbare, smartare och effektivare samgranskningar

Utför snabba, högkvalitativa granskningar med Bluebeam Revu.

Tack vare möjligheten att markera och samarbeta i samma dokument i realtid får nyckelintressenterna jobbet gjort – på kontoret, på byggarbetsplatsen och över hela världen.

 

Läs mer

Utbildning

Vill du lära dig mer - gå en kurs!

Vi tillhandahåller kurser i Bluebeam Revu, allt från introduktions- till fortsättningskurser. Och som med hela vårt kursutbud erbjuder vi schemalagda klassrumsundervisningar eller om ni hellre vill ha det företagsanpassat på plats hos er. Vi erbjuder även lärarledd undervisning online.

Läs mer om våra kurser

Bluebeam e-Tips

Kontakt oss!

Hugo Henningsson

Försäljning, Syd

Cecilia Aasa

Försäljning, väst

William Nelander

Försäljning, norr

Lenita Andersson

Försäljning, Öst

Pia Carlsson

Försäljning, AEC Produkter

Niklas Jörlén

Försäljning, Öst

Victor Ingebrightsen

Försäljning, väst

Bluebeam

Mer än tre miljoner yrkesverksamma inom byggbranschen över hela världen förlitar sig på Bluebeam® Revu® för att öka effektiviteten och samarbetet i sina projekt. Revu erbjuder smart teknik för att skapa, redigera, markera och samarbeta i PDF-filer, utformad för arbetsflöden inom design- och byggbranschen. Produktiviteten ökar när du drar nytta av markeringsdata under hela projektet och effektiviserar processer för att få mer gjort på kortare tid.

 

Skapa, redigera och samarbeta i PDF-filer på ett helt nytt sätt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av de senaste nyheterna från AEC och våra leverantörer.

AEC AB – GDPR Samtycke. Läs mer