Hej Annie!

Hej, jag heter Annie Törngren och är relativt nyanställd på AEC, sedan i somras (2022). Jag arbetar som CAD-/BIM-konsult på vårt nya fina kontor, Platinan, i Göteborg.

Vad var det som gjorde att du fastnade för AEC?

Jag fastnade för AEC på grund av företagets vilja och ambition att alltid ligga i framkant med den senaste innovativa och tekniska utvecklingen. Jag har studerat en hållbarhet- och BIM-master där den tekniska kunskapen var en stor del av utbildningen, med den kunskapen och kompetens, utbildningen gav mig kände jag att en karriär på AEC kommer ge mig en stor möjlighet att vidareutveckla och stärka min kompetens ännu mer.

 Vad håller du på med för spännande projekt just nu?

Just nu sitter jag i ett projekt hos en av våra fastighetskunder där jag arbetar med samordning av relationshandlingar för ny- och ombyggnationer.  Jag har även fått förtroendet att hålla i olika webinarier och presentationer med demonstrationer för våra kunder. Det har varit primärt med Autodesk produkter, som exempelvis Spacemaker, Take Off och Model Coordination. Jag kommer även att ta över projektledarroller för utvecklingen av en klimatdeklarationsapplikation som vi har tagit fram under hösten (2022), vilket kommer bli superkul.

 Vad tycker du är kul på jobbet?

Med tanke på att jag fortfarande är ganska ny på jobbet och redan fått utmanas av så många olika projekt, har det varit jättekul. Jag har väldigt varierande uppgifter vilket gör att man inte tröttnar på att göra samma sak och att jag ständigt får lära mig nya saker och utvecklas i min roll, det är något jag värdesätter högt.

Till sist har du någon oanad talang eller kunskap som vi inte känner till?

Jag har ett stort intresse i att renovera och restaurera olika saker och min stora dröm är att kunna köpa ett renoveringsobjekt som jag får sätta tänderna i och göra till mittJ eget.