Jag är nyanställd säljare med fokusområde AEC´s egenutvecklade produkter. Våra egna produkter är plug-ins till några av Autodesks produkter med anpassningar till svenska standarder som förenklar och sparar tid för användarna. Men vi har också egenutvecklade produkter som står på egna ben, utvecklade för att kvalitetssäkra processer och bespara användaren tråkiga, repetitiva arbetsuppgifter. Vår Cadium är en sådan produkt, som i stort sett vartenda projektteam borde ha i sin verktygslåda 😊

Vad var det som gjorde att du fastnade för AEC?
AEC värnar om sin historia som en tillgänglig och nära partner till sina kunder. Jag är själv en relationsbyggare så det sättet att arbeta passar mig väl. AEC har en förändringsresa framför sig, som det ska bli mycket spännande att få vara en del av! Vi kommer att satsa ännu mer på egna produkter och har ett fantastiskt team på plats för att möta våra kunders behov av smarta, relevanta produkter med hållbarhetsfokus.
Vad håller du på med för spännande projekt/uppgifter?
Just nu arbetar vi mycket med att få ut vår produkt Climate, en lösning som gör en klimatdeklaration i tre enkla steg. Att göra en klimatdeklaration på många typer av nya byggnader är ett krav från Boverket och vår produkt hjälper användaren med data, en komplicerad beräkning och visualisering av vilka material som är klimatbovar och möjlighet till andra klimatsmartare materialval.
Vad är kul på jobbet för dig?
Framför allt är det att arbeta med fantastiska kollegor och spännande produkter. Att arbeta upp mina kundrelationer är något jag kommer att arbeta mycket med framåt.
Oanad talang/intresse som kollegorna inte känner till?
Jag har inga oanade talanger, tyvärr. Men jag älskar att sjunga, om det nu kan räknas som en talang 😊