PRODUKTER FRÅN

Autodesk

Med sin breda produktportfölj och högklassiga mjukvarulösningar använder kunder inom branscher som tillverkning, arkitektur, bygg och anläggning Autodesk-verktyg för att skapa, visualisera och simulera sina idéer.

Utforska vårt omfattande utbud av Autodesk-produkter, inklusive Revit, AutoCAD, Civil 3D och hela Autodesk Construction Cloud (ACC)-sortimentet, såsom BIM Collaborate Pro.

Vi erbjuder inte bara marknadens bästa programvarulösningar, utan också egenutvecklade verktyg och konsulttjänster. Med vårt helhetsgrepp, från initial planering till färdigt projekt, säkerställer vi att dina behov möts med precision och expertis.

Kundreferens

Automatiska funktioner och tidsbesparingar – avgörande för TOL Arkitekter

TOL Arkitekter arbetade redan i Autodesk Revit när de valde att byta leverantör. Förutom att de var nöjda med Autodesks produkt avgjorde den svenska anpassningen AEC Plus valet att byta till AEC.

AEC Plus är väldigt bra integrerat i programmet och kompletterar Revits egna funktioner. I ett stort projekt måste vi dubblera rätt mycket och med rätt inställningar går det väldigt snabbt att göra samtidigt som man får allt samlat, ett projekt kan ju innehålla över 100 ritningar. Vi använder också funktionen Data manager som hjälper oss att granska alla ritningar samtidigt, oavsett hur många ritningar projektet har.
Dessutom har AECs anpassningar flera funktioner som gör det lättare för våra nya medarbetare att lära sig Revit, för ofta har de inte jobbat i Revit tidigare. Med AEC Plus får de den extra hjälp de behöver för att komma in och lära sig programmet. Vi sparar helt enkelt en hel del tid med AEC Plus.

Läs artikeln

AEC PLUS

AEC samarbetar bl a med Autodesk för våra CAD/BIM-lösningar och vi har även vår egen produktserie AEC PLUS, som är svenska branschanpassningar för Autodesk programvaror.

Läs mer om AEC PLUS produkter

Gratis tips om AutodCAD.

AutoCAD-tips som hjälper dig att arbeta smartare och snabbare.

Ladda ner

Kontakta oss

Cecilia Aasa

Försäljning, väst

Hugo Henningsson

Försäljning, Syd

Lenita Andersson

Försäljning, Öst

Niklas Jörlén

Försäljning, Öst

William Nelander

Försäljning, norr

Pia Carlsson

Försäljning, AEC Produkter

Produkter från

Autodesk

Med sin breda produktportfölj och högklassiga mjukvarulösningar använder kunder inom branscher som tillverkning, arkitektur, bygg och anläggning Autodesk-verktyg för att skapa, visualisera och simulera sina idéer.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av de senaste nyheterna från AEC och våra leverantörer.

AEC AB – GDPR Samtycke. Läs mer