Produkter från

Autodesk

Med sin breda produktportfölj och högklassiga mjukvarulösningar använder kunder inom branscher som tillverkning, arkitektur, bygg och anläggning Autodesk-verktyg för att skapa, visualisera och simulera sina idéer.

Kundreferens

Sparar mycket tid med BIM 360

COWI Projektbyrån är ett projektlednings och byggledningsföretag vi har funnits sedan 1993. Vi har alla typer av tjänster inom projektledning och arbetar med många olika beställare inom offentlig och privata sektorn.

”Stora fördelen med BIM360 Docs är att vi spara mycket tid och vi är säkra på att allt blir rätt och minimerar risken till fel.” Säger Lousie Bergström, projektledare.

”Fördelen för våra kunder med BIM 360 Design är att dom kan ta del av ritningar, dokument och modeller på ett väldigt smidigt sätt. Man kan jämföra 2D och 3D ritningar från olika versioner.” Säger Stefan Längberg. BIM-Coordinator & IT Manager.

Se filmen

AEC PLUS

AEC samarbetar bl a med Autodesk för våra CAD/BIM-lösningar och vi har även vår egen produktserie AEC PLUS, som är svenska branschanpassningar för Autodesk programvaror.

Läs mer om AEC PLUS produkter

Gratis tips om AutodCAD.

AutoCAD-tips som hjälper dig att arbeta smartare och snabbare.

Ladda ner

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av de senaste nyheterna från AEC och våra leverantörer.

AEC AB – GDPR Samtycke. Läs mer