Senaste nytt

Här kan du läsa om det senaste från oss.

brown wooden blocks on white table

Event

mån 26 aug. 13:00 - 13:30 CEST

Online

Webbinarium – Autodesk New Buying Experience

Anmäl dig till vårt webbinarium där vi pratar om den nya köpprocessen som Autodesk annonserat att de skall genomföra den 16/9 – 2024.

person writing on white notebook

eTips

Blanketter för att lägga upp Autodesk som leverantör

Autodesk har meddelat att man från och med den 16 september 2024 övergår till en ny process för att effektivisera och förbättra hur kunder köper sina Autodesk-licenser. AEC AB kommer att fortsätta vara er samarbetspartner och ge råd och vägledning om de lösningar som passar bäst för era behov. Den här förändringen från Autodesk syftar […]

red and grey Ask signage

FAQ

Få svar på dina frågor om Autodesk New Buying Experience

Från och med den 16 september 2024 kommer Autodesk att införa New Buying Experience, en liten förändring, där den slutgiltiga offerten och fakturor kommer direkt från Autodesk istället för från oss på AEC som tidigare. Vi som er partner kommer fortsatt hjälpa er med förarbetet och se till att allt blir rätt. Förändringen görs för att ni som kunder ska få bättre översikt över ert licensinnehav och för att underlätta framtida inköp av programvaror.

Vi förstår att förändringar kan väcka frågor, men vi vill försäkra er om att vi finns här för att stötta er. Ni behöver inte oroa er, eftersom vi fortsatt är er rådgivande samarbetspartner kommer vi att hjälpa och stötta er i varje steg. Vi ser över ert behov, tar fram lämpligt offertunderlag, implementerar lösningar och supporterar er i allt ni kan tänkas behöva hjälp med, precis som vanligt.

silver iMac with keyboard and trackpad inside room

Nyheter

AEC: Din guide till Autodesk New Buying Experience

New Buying Experience : Från och med den 16 september 2024 kommer Autodesk att införa New Buying Experience, en liten förändring, där den slutgiltiga offerten och fakturor kommer direkt från Autodesk istället för från oss på AEC som tidigare. Vi som er partner kommer fortsatt hjälpa er med förarbetet och se till att allt blir […]

Okategoriserad

SEOAI

Jag vill veta mer om Agacad

Jag vill veta mer om Agacads lösningar och hur de kan hjälpa mig att digitalisera och effektivisera vår verksamhet.  

Kampanj

Gäller till 31 augusti 2024

Kampanj

AEC Plus och AutoCAD-kampanj

20% rabatt på AEC Plus vid köp av en AutoCAD-licens.

Kontakt

Jag vill veta mer om Autodesk

Jag vill veta mer om Autodesk lösningar och hur de kan hjälpa mig att digitalisera och effektivisera vår verksamhet.

Personporträtt

Välkommen Pia – Ny Account Manager på AEC AB

Vad var det som gjorde att du fastnade för AEC?
AEC värnar om sin historia som en tillgänglig och nära partner till sina kunder. Jag är själv en relationsbyggare så det sättet att arbeta passar mig väl. AEC har en förändringsresa framför sig, som det ska bli mycket spännande att få vara en del av!

Personporträtt

Hej Jim

Sedan 2017 är jag administratör för AEC AB CAD/BIM Support. Jag är nu på mitt 17 år på AEC.
AEC är en otroligt välkomnande plats, den bästa grupp kollegor jag någonsin haft. Vi har alltid jobbat tillsammans och över alla discipliner och haft så många varierande uppgifter som gett oss möjlighet att lösa svåra korsdisciplinära uppgifter.

Demo

Produktdemo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av de senaste nyheterna från AEC och våra leverantörer.

AEC AB – GDPR Samtycke. Läs mer