Senaste nytt

Här kan du läsa om det senaste från oss.

Utbildning

1 eller 15 mars

Online via Teams

Febdok kurs

Vi erbjuder korta funktionsspecifika kurser inom elsäkerhetsprogrammet Febdok. Kurserna kommer att vara 1½ timme långa och erbjuds vid två olika tillfällen. Först ut är Att Dimensionera, följt av Funktioner i Plus och Komplett. Kurserna är oberoende av varandra och du väljer vilken eller vilka du vill delta på. Inga förkunskaper krävs.

eTips

eTips SKAPA CADELIT

eTips Bluebeam: SKAPA – en produktserie från CADELIT SKAPA från CADELIT är en produktserie med verktyg för att kunna skapa pdf-ritningar och dokumentation med funktioner och symbolbibliotek som gör det enkelt att arbeta på ett strukturerat och standardiserat sätt. Symbolbibliotek i Bluebeam gör det mycket lätt för användare att dra och släppa symboler enligt svensk […]

eTips

eTips Färgmarkera

eTips AEC PLUS Färgmarkera Ett AEC PLUS-verktyg för att färgmarkera och som kan användas som en kontrollfunktion eller som design overrides på vyn. Likt en överstrykningspenna färgmarkerar man objekt utifrån värden på parametrar. Läs hela eTispet

eTips

eTips Revit Revideringsgrader

Styra antal revideringsrader I vissa projekt kan det enligt CAD/BIM-manualen finnas krav på att man t.ex. endast ska visa de fem senaste revideringarna. Revit kan hantera detta, samtidigt som rätt revideringsbokstav syns. eTipset visar dig hur. Läs hela eTipset

Nyheter

Ökat fokus på att minska klimatpåverkan

Ett AEC-utvecklat verktyg i tre steg för klimatdeklaration & en Autodesk® Revit® plugin. Spaningar från Autodesk University. Läs en E-bok från Bluebeam om hur digitala verktyg för APD-planering kan göra byggarbetsplatsen säkrare och mer effektiv.

AEC Climate

AEC Climate Demo

Är du nyfiken på hur AEC Climate fungerar? Boka en demo så berättar och visar vi hur det går till. Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Evenemang

6 december

Inspelat webinarium

Nyheter från Autodesk University 2023

Lyssna in på vårt webinarium där vi delar med oss av spännande spaningar, insikter och nyheter från Autodesk University.

AEC Climate

AEC Climate

Är du nyfiken på hur AEC Climate fungerar i din miljö? Just nu har du möjlighet att testa produkten fritt i 180 dagar. Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Utbildning

18 oktober

Göteborg

AutoCAD grundkurs

Kursen är utformad för att ge dig grundläggande kunskaper och färdigheter i Autodesk AutoCAD och AutoCAD LT.

Nyheter

Nyhetsbrev september

I septembers nyhetsbrev kan du bland annat läsa om hur Moelven Byggmoduler använder Revit och Agacad för att kvalitetssäkra sina processer. Vi bjuder in till webinarium, om Autodesk Docs. Vi bjuder även på några e-Tips.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av de senaste nyheterna från AEC och våra leverantörer.

AEC AB – GDPR Samtycke. Läs mer