16 - 25 MAJ

växjö - stockholm - göteborg

Inbjudan till vårnyheter

Välkommen till oss på AEC för en inspirations- och nyhetsfylld halvdag! Vi kommer att titta på det som är nytt från Autodesk 2024-lanseringen och Forma som lanseras den 8 maj. AEC PLUS för Revit 2024 kommer också med en mängd nyheter som bland annat gör det enklare att generera bofaktablad, lägga till rumsinformation på objekt samt verktyg för att rensa sin modell. Vi tittar på nyheterna i Bluebeam Revu 21 mm.

Sedan 1 januari 2022 trädde lagen om klimatdeklaration för byggnader i kraft, vilket innebär att byggherrar måste redovisa vilken klimatpåverkan nya byggnader har. Baserat på det har vi utvecklat ett verktyg för att enkelt beräkna livscykelanalysen i byggskedet. Ni kommer att vara bland de första som får en förhandsvisning av applikationen. Det vill du inte missa!

Våra experter kommer att finnas på plats för att svara på era frågor. Vi kommer även att ha några representanter från våra leverantörer med oss, bland andra Autodesk och Bluebeam.

AGENDA

 • Nyheter från Autodesk
  – Nyheterna i Revit 2024.
  – Autodesk Construction Cloud kopplar samman arbetsgrupper och projektdata från design till färdigt resultat.
  – Autodesk Forma ger planerings- och designteam möjlighet att leverera projekt digitalt från dag ett och skapar en solid grund för alla efterföljande projektfaser.
 • AEC PLUS för Revit 2024.
 • AEC Klimatdeklaration för Revit – vi ger en förhandsvisning av verktyget.
 • AEC Infra – Hur ser vi på framtiden och hållbarheten ut inom infrastrukturbranschen, vad händer med AEC PLUS för Infra.
 • AEC CADIUM samlar text- ritningsdokument i projekt, automatiserar skriptning, tillhandahåller funktioner för enkel massändring i ritningsstämplar.
 • Nyheter i Bluebeam Revu och Bluebeam Cloud.
 • Nyheter i AGACAD inom Wood Framing och Metal Framing.

Välkommen!

 

VÄXJÖ
Välkommen till Teleborgs slott, den 16 maj kl 8.00 där vi börjar med en härlig frukost och fortsätter med föreläsningarna. Läs mer och anmäl dig!

 

STOCKHOLM
Välkommen till Scandic Downtown Camper den 23 maj kl 15.00. Vi börjar med föreläsningarna och avslutar med en AW-mingel. Läs mer och anmäl dig!

 

GÖTEBORG
Vi ses på Scandic Central, Platinan, den 25 maj kl 15.00. Vi börjar med föreläsningarna och avslutar med en AW-mingel. Läs mer och anmäl dig!