23 maj

Downtown Camper by Scandinc, Stockholm

Inbjudan till vårnyheter från AEC

Välkommen till oss på AEC för en inspirations- och nyhetsfylld halvdag! Vi kommer att titta på det som är nytt från Autodesk 2024-lanseringen och Forma som lanseras den 8 maj. AEC PLUS för Revit 2024 kommer också med en mängd nyheter som bland annat gör det enklare att generera bofaktablad, lägga till rumsinformation på objekt samt verktyg för att rensa sin modell. Vi tittar på nyheterna i Bluebeam Revu 21 mm.

Sedan 1 januari 2022 trädde lagen om klimatdeklaration för byggnader i kraft, vilket innebär att byggherrar måste redovisa vilken klimatpåverkan nya byggnader har. Baserat på det har vi utvecklat ett verktyg för att enkelt beräkna livscykelanalysen i byggskedet. Ni kommer att vara bland de första som får en förhandsvisning av applikationen. Det vill du inte missa!

Våra experter kommer att finnas på plats för att svara på era frågor. Vi kommer även att ha några representanter från våra leverantörer med oss, bland andra Autodesk och Bluebeam.

AGENDA

15:00 Magnus hälsar välkommen!

  • Nyheter från Autodesk

– Nyheterna i Revit 2024
– Autodesk Construction Cloud kopplar samman arbetsgrupper och projektdata från design till färdigt resultat.
– Autodesk Forma ger planerings- och designteam möjlighet att leverera projekt digitalt från dag ett och skapar en solid grund för alla efterföljande projektfaser.

  • AEC PLUS för Revit. Vi presenterar nyheterna samt hur de hjälper till att spara tid i projekten.
  • AEC Klimatdeklaration för Revit. Vi ger en förhandsvisning av verktyget.
  • AEC Infra. Hur ser vi på framtiden och hållbarheten inom infrastrukturbranschen, vad händer med AEC PLUS för Infra.
  • AEC CADIUM. Samlar text- och ritningsdokument i projekt, automatiserar skriptning, tillhandahåller funktioner för enkel massändring i ritningsstämplar.
  • Nyheter i Bluebeam Revu 21 och Bluebeam Cloud.
  • Nyheter i AGACAD inom Wood Framing och Metal Framing.

18.00 AW-mingel med tilltugg.

När: 23 maj
Tid: kl 15.00 – 18. 00
Var: Downtown Camper by Scandic, Brunkebergstorg 9, Stockholm

Anmäl dig här!