24 augusti

Inspelat Webinarium

Inbjudan till webinarium 24 augusti- Autodesk Forma

Autodesk Forma är en molnbaserad plattform för planering och design i tidiga skeden. Programvaran är en vidareutveckling av programmet som tidigare gick under namnet Spacemaker.

Genom att använda konceptuella designfunktioner, prediktiva analyser och automatiseringar för att skapa en solid grund för dina projekt, hjälper Autodesk Forma planerings- och designteam att leverera projekt digitalt från dag ett.

• Öka effektiviteten med intuitiv projektkonfiguration, designa automatiseringar och sömlösa kopplingar med Revit.

• Skapa insikter baserad på din data för att fatta snabba, smarta designbeslut som minskar risker och förbättrar affärs- och hållbarhetsresultatet.

• Förbättra samarbetet och säkra inköp genom att använda data och bilder för att berätta om tidigare erfarenheter och projekt som kan hjälpa dig att vinna fler anbud.

Autodesk Forma ingår i AEC Collection

AEC Collection tillhandahåller ett kostnadseffektivt paket med CAD-, BIM- och molnprogramvara för dem som designar, bygger och tillverkar. Genom att köpa AEC Collection sparar du en stor licenskostnad istället för att köpa exempelvis Forma, Revit, AutoCAD m fl program fristående.

Är du nyfiken på att höra om nyheterna i Autodesk Forma är du välkommen att delta på vårt webinarium, där vi kommer att berätta och visa Forma.

När: 24 augusti
Kl: 09.00 – 9.45
Var: Inspelat webinarium

Talare: Annie Törngren

Varmt välkommen!