Inspelat 18 oktober

Inbjudan till webinarium 18 oktober – Autodesk Docs

Autodesk Docs är en molnbaserad dokumenthantering och en gemensam lagringsmiljö i Autodesk Construction Cloud. Genom att använda Autodesk Docs kan du effektivisera arbetsflöden för granskning och godkännande. Samordna medlemmarna i arbetsgrupperna och förenkla schemaläggning av projekten.

Autodesk Docs används under hela projektets livscykel av olika typer av medlemmar i en projektgrupp, till exempel arkitekter, designrar, projektörer, ingenjörer, entreprenörer, underleverantörer, BIM- och VDC-ansvariga, projektledare, ägare och många fler.

Autodesk Docs ingår i AEC Collection

AEC Collection tillhandahåller ett kostnadseffektivt paket med CAD-, BIM- och molnprogramvara för dem som designar, bygger och tillverkar. Genom att köpa AEC Collection sparar du en stor licenskostnad, jämfört med att istället köpa exempelvis Forma, Revit, AutoCAD m fl program fristående.

Är du nyfiken på att höra om fördelarna och hur du kommer igång med Autodesk Docs är du välkommen att delta på vårt webinarium, där vi kommer att berätta om funktionerna och visa hur Docs fungerar.

När: 18 oktober
Kl: 09.00 – 10.00
Var: Inspelad – Lyssna här

Varmt välkommen!