Inspelat

Webinar

Vad hände på Autodesk University?

University är Autodesks årliga, stora evenemang i Las Vegas med hundratals föreläsningar och tusentals deltagare. Där visar Autodesk upp den senaste tekniken och trenderna. I år under rådande pandemi hölls evenemanget digitalt, vilket gjorde att vi kunde vara fler som deltog och fler öron som kunde lyssna på allt spännande innehåll. Nu vill vi naturligtvis dela med oss av allt de intressanta vi fick ta del av!

Vi bjuder in till inspirationsfrukost – naturligtvis digitalt. Du fixar din frukost, medan vi fixar matnyttiga nyheter från de bästa föreläsningarna och de senaste trendspaningarna.

Vi  har även bjudit in Bonava för att berätta hur de använder generativ design för att låta algoritmerna räkna fram ett stort antal möjliga lösningar baserat på ett antal viktiga parametrar inför exempelvis ett investeringsbeslut. De kopplar samman representanter från olika discipliner i ett projekt och skapar  faktabaserade diskussioner i ett mycket tidigt skede. Utifrån dessa parametrar kan de bedöma handlingen och fatta välgrundade beslut för vidare utveckling.

Vi kommer även att dela med oss av nyheterna i den senaste releases av AEC PLUS för Revit 2021.

När: 10 december 2020

Tid: 9.00 – 10.00

Var: via Teams (länk kommer vid anmälan)

Varmt välkommen!

Här kan du ta del av det inspelade webinariet.

 

 

 

 

 

 

 

Fyll i din anmälan