12 juni

webbinarium

Inbjudan till webbinarium 12 juni –
vi presenterar Autodesk Forma och Climate by AEC

 

Autodesk Forma är en molnbaserad plattform för planering och formgivning i tidiga skeden. Genom att använda konceptuella formgivningsfunktioner, prediktiva analyser och automatiseringar för att skapa en solid grund för dina projekt, hjälper Autodesk Forma planerings- och designgrupper att leverera projekt digitalt från dag ett.

 

• Öka effektiviteten med intuitiv projektkonfiguration, skapa automatiseringar och sömlösa kopplingar med Revit.

• Skapa insikter baserad på din data för att fatta snabba, smarta beslut som minskar risker och förbättrar affärs- och hållbarhetsresultatet.

• Förbättra samarbetet och säkra inköp genom att använda data och bilder för att berätta om tidigare erfarenheter och projekt som kan hjälpa dig att vinna fler anbud.

Autodesk Forma ingår i AEC Collection

AEC Collection tillhandahåller ett kostnadseffektivt paket med CAD-, BIM- och molnprogramvara för de som formger, bygger och tillverkar. Genom att köpa AEC Collection sparar du en stor licenskostnad istället för att köpa exempelvis Forma, Revit, AutoCAD m fl program fristående.

Climate by AEC

Climate är ditt pålitliga verktyg till Autodesk Revit, utformad för att smidigt utföra klimatberäkningar i enlighet med Boverkets standard. Med en enkel trestegslösning eliminerar programmet osäkerhet kring korrekt datahantering och gör klimatdeklarationer tillgängliga även för oerfarna användare.

Är du nyfiken på att höra nyheterna i Autodesk Forma och Climate by AEC är du välkommen att lyssna på vårt webbinarium, där vi berättar och visar de senaste från Forma och Climate.

När: 12 juni
Kl: 09.00 – 9.45
Var: Teams (länk kommer vid anmälan)
Talare: Annie Törngren

Varmt välkommen!

Anmäl dig här!