Hej, jag heter Hanna Idefjärd och är relativt nyanställd på AEC. Jag arbetar som CAD-/BIM-konsult på vårt Stockholmskontor.

Vad var det som gjorde att du fastnade för AEC?

Jag har jobbat en hel del med AEC sedan tidigare, till och från under nästan 11 år faktiskt, och har alltid tyckt att de varit ett riktigt gött och härligt gäng. Känns riktigt kul och inspirerande att få vara en del av AEC nu.

Vad håller du på med för spännande projekt just nu?

Den tiden jag varit här så har jag bland annat varit inblandad i att implementera Revit hos några av våra småhustillverkare, Eksjöhus Modulbygg AB och LB-Hus, där har jag hjälpt till att skapa familjer i Revit. Jag har även hunnit med att se över en del av vårt utbildningsmaterial, hållit utbildning och dessutom varit med att ta fram en ny utbildning.

Vad tycker du är kul på jobbet?

Kul på jobbet för mig är när jag får vara delaktig i ett härligt team som jobbar tillsammans. Jag tycker också att det är väldigt roligt att få lära ut, och hitta kreativa lösningar som kunden efterfrågar.

Till sist har du någon oanad talang eller kunskap som vi inte känner till?

Det måste kanske vara att jag i snart 20 års tid alltid skapat en julkalender till mina närmaste kollegor. Men det har de i och för sig redan fått uppleva under julen som gick. Köper annars ofta både julklapp och födelsedagspresent till mig själv, just för att jag älskar att få paket.