Cases

COWI Projektbyrån – BIM 360

Titta på videon

Projektbyrån är ett projektlednings och byggledningsföretag, vi har funnits sedan 1903 och finns i Stockholm och Uppsala. Vi har alla typer av tjänster inom projektledning och arbetar med många olika beställare inom offentlig och privata sektorn.

Tidigare var det svårare att arbeta, man visste inte vart man hade dom senaste filerna å man hade saker på många olika ställen. Nu är allt samlat på ett ställe, alla har tillgång till samma material.

Stora fördelen med BIM360 Docs är att man spara mycket tid och man är säker på att allt blir rätt, man minimera risken till fel, säger Lousie Bergström, projektledare.

Vi använder oss av BIM360 Design i projekteringsfasen i projekten, en stor fördel med BIM360 Design för oss som projektorganisation och projektledare, är att vi kan ta del av Revit modeller ännu mera och vi får en inblick i projektet på ett helt annat sätt å då får vi en större förståelse för vad vi bygger och hur vi arbetar med våra modeller.

Fördelen för våra kunder med BIM360 Design är att dom kan ta del av ritningar, dokument och modeller på ett väldigt smidigt sätt. Man kan jämföra 2D och 3D ritningar från olika versioner, berättar Stefan Längberg. BIM-Coordinator & IT Manager.

Om man tänker framtiden så tror jag verkligen vi på Projektbyrån är på god väg, i användadet Autodeskprodukter BIM360, Navisworks och Revit så jobbar vi mer framtidssäkert men också möter kundernas efterfrågan på ett väldigt bra sätt.

Vill du veta mer? Kontakta Niklas Jörlén.

Niklas Jörlén

Försäljning, Öst

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av de senaste nyheterna från AEC och våra leverantörer.

AEC AB – GDPR Samtycke. Läs mer