Inspelat 17 mars

Välkommen att lyssna på vårt webinarium där vi berättar om senaste nytt från AGACAD Wood Framing den 17 mars.

AGACADs Fokus ligger på tre områden – BIM Content Management & Classification, BIM for Prefabrication Construction, och Digital Asset Inventories & BIM for Facility Management – med avancerad teknologi för design av träkonstruktioner, metallkonstruktioner, prefabricerad betong, upphängningssystem för installationer, håltagningsunderlag samt sprinklerprojektering, och för BIM-datahantering.

Under detta webinarium kommer vi bland annat titta på hur du arbetar med Panel Packer för Autodesk Revit® , modulen som slutför hela design- och produktionscykeln – från Revit-modellering och uppregling hela vägen till packning. Panel Packer är en kraftfull lösning som underlättar sortering, packning och lastning av prefabricerade byggkomponenter, ett effektivare sätt att organisera och optimera lastbilslaster.

Bland nyheterna för AGACAD (Revit® 2022) finns nya familjer för att ta fram lättbalkar för väggar och golv. En annan nyhet är att man kan använda Dynamo för att köra SortMark numreringar mm. Nu kan du använda Framing-funktioner med Dynamo. Det gör det möjligt att automatisera med hjälp av uppreglingsfunktionerna. Om kunden till exempel har ett arbetsflöde t ex Number Walls – Frame Walls – Split Parts – Number Frame (Elements, Parts) etc. kan det nu automatiseras med Dynamo.

Vi bjuder på ett tips att numrera väggar med hjälp av Sort Mark på två olika sätt samt sätta ut littera som en 3D-tag.

När: 17 mars 2022
Kl: 09.00-09.45

Här kan du titta på den inspelade versionen.