Inspelat 15 december

Webinarium

Välkommen att lyssna på vårt webinarium om nyheterna i AGACAD den 15 december.

AGACAD utvecklar ett brett utbud av äkta BIM-programvara för Autodesk® Revit®-användare.

Fokus ligger på tre områden – BIM Content Management & Classification, BIM for Prefabrication Construction, och Digital Asset Inventories & BIM for Facility Management – med avancerad teknologi för design av träkonstruktioner , metallkonstruktioner, prefabricerad betong, hängare och stöd, MEP-öppningar och sprinklers, och för BIM-datahantering.

Under detta webinarium kommer vi bland annat titta på hur du arbetar med grupper i stora projekt för att ha möjlighet att göra ändringar (uppregling) i samma typ av väggar samtidigt (kopierade och speglade).

Bland nyheterna för AGACAD (Revit 2022) finns möjlighet till effektivare arbete med konfigurationer för att byta ut regeltyper som saknas I projektet mot likvärdiga i en eller samtliga konfigurationer. Koppla ihop databaskonfigurationer så att ändringar endast behöver göras på ett ställe. Vi visar även hur du kan dölja konfigurationer som aldrig används.

Under året uppdaterades hur du kan sätta olika regler för hur reglar skall placeras ovan och under öppningar, styra hur panel och spikläkt kapas runt öppningar med hjälp av en void i öppningen.

Vi bjuder även på lite fina och användbara funktioner som kan underlätta ditt arbete, exempelvis skapa QR-koder, hantera måttsättning, smarta funktioner för att tagga mm.

När: 15 december 2021
Kl: 09.00-10.00
Var: Via teams, Här kan du se det inspelade webinaret

Föredragshållare: Cecilia Aasa

Välkommen med din anmälan!

Jag vill veta mer, kontakta mig!