« Bakåt

Revit Koordinater -FJÄRRUNDERVISNING


Vi erbjuder denna kurs som en fjärrundervisningskurs (andra benämningar som används på nätet kan varat ex: distans, webb, online). Detta gör att du inte behöver åka till en utbildningslokal, du träffar våra lärare via webben i Teams, via en särskild inbjudan. Har du inte Teams kan du ladda hem och aktivera ett gratiskonto

Om du inte har tillgång till programvaran ser vi till att du får tillgång till en virtuell dator med programvaran installerad under utbildningen. Du kan givetvis köpa programvaran innan eller efter kursen av oss också.

Självklart kan du avropa denna kurs som en företagsspecifik utbildning också. Det finns då möjligheter till anpassningar efter dina önskemål.

Vi rekommenderar att du letar upp en plats där du kan vara uppkopplad och ett headset för att kunna få ut det bästa av vår utbildning. Vi rekommenderar om möjligt att du har två skärmar kopplat till din dator. Tänk också på att meddela din omgivning att du deltar i en fjärrundervisning, för att minska störningar.


Att arbeta med koordinater kan vara komplext och är något som många har problem med. Samtidigt är det ett av de viktigaste momenten att behärska eftersom det berör alla dicipliner och kan vara svårt att ändra i efterhand.

Vi reder ut hur koordinatsystem i Revit och AutoCAD fungerar, hur de skall hanteras och deras terminologi.

Genom att blanda teori, övning samt diskussion hjälper vi dig att få förståelse för geografiska koordinatsystem och hur man bör betrakta de i byggnadsorienterad projektering och samordning.

 Denna kurs ger nyttig kunskap för alla som på något sätt hanterar koordinater i ett projekt. Det är bra med tidigare Revit- och AutoCADkunskaper. All terminologi och verktyg som används i kursen förklaras på ett enkelt och pedagogiskt sätt.

Efter avslutad kurs skall eleven kunna

  • Förstå koordinatsystemens ursprung och uppbyggnad 
  •  Känna till olika typer av koordinatsystem.
  • Säkerställa att projektets importer och exporter fungerar som de ska.
  •  Survey Point, Project Base Point samt Internal Point
  • Samordningskoordinat i aktuellt koordinatsystem
  • Shared Coordinates, lära sig använda Siter
  • Best Practice
  • Vanliga felkällor
Grundläggande kunskaper i AutoCAD och/eller Revit

Tid

1 day, 09:00 - 16:00

Pris

Deltagaravgift 5 325 SEK exkl moms

Region

Inga tillgängliga datum för den valda kursen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av de senaste nyheterna från AEC och våra leverantörer.

AEC AB – GDPR Samtycke. Läs mer