« Bakåt

BIM 360 Docs -FJÄRRUNDERVISNING


Vi erbjuder denna kurs som en fjärrundervisningskurs (andra benämningar som används på nätet kan varat ex: distans, webb, online). Detta gör att du inte behöver åka till en utbildningslokal, du träffar våra lärare via webben i Teams, via en särskild inbjudan. Har du inte Teams kan du ladda hem och aktivera ett gratiskonto

Om du inte har tillgång till programvaran ser vi till att du får tillgång till en virtuell dator med programvaran installerad under utbildningen. Du kan givetvis köpa programvaran innan eller efter kursen av oss också.

Självklart kan du avropa denna kurs som en företagsspecifik utbildning också. Det finns då möjligheter till anpassningar efter dina önskemål.


Vi rekommenderar att du letar upp en plats där du kan vara uppkopplad och ett headset för att kunna få ut det bästa av vår utbildning. Vi rekommenderar om möjligt att du har två skärmar kopplat till din dator. Tänk också på att meddela din omgivning att du deltar i en fjärrundervisning, för att minska störningar.
Vi inleder med att titta på BIM 360 ur ett allmänt perspektiv, men fokuserar därefter modulen Docs, som är den minsta gemensamma nämnaren vid användning av BIM 360. BIM 360 Docs sträcker sig från tidiga skeden i projektet till förvaltning.

I Docs placerar vi modeller, ritningar och projektdokumentation för att alltid kunna ha aktuell information tillgänglig i projektet för de som behöver den.

I Docs skapar vi mappstrukturer, tilldelar rättigheter samt hanterar dokument och dokumentflöden.
Målet med kursen är att deltagaren skall känna sig trygg i att använda och navigera runt i projekt på BIM 360 plattformen.

Vi går igenom olika roller i projektet, så som Account och Project Admin. Vi tittar på modulen Desktop Connector för upp- och nedladdning av filer och generell dokumenthantering.

Vi lär oss navigera i 2D samt 3D, och hur man jämför olika versioner med varandra. Vi sätter upp granskningsflöden, skapar ärenden och gör överföringar.

Slutligen tittar vi på projektanalysmodulen Insight och skapandet av rapporter.  
Denna kurs är till Autodesk BIM 360 plattformen och riktar sig främst till dig som är ny har behov av grunderna kring gränssnittet, navigation i BIM 360  och dokumenthantering.

Tid

1 day, 09:00 - 16:00

Pris

Deltagaravgift 5 325 SEK exkl moms

Region

Inga tillgängliga datum för den valda kursen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av de senaste nyheterna från AEC och våra leverantörer.

AEC AB – GDPR Samtycke. Läs mer