sven AEC AB RSS Feed

Detaljvy

« Gå tillbaka

BIM 360 Docs -FJÄRRUNDERVISNING


Kursbeskrivning

Vi erbjuder denna kurs som en fjärrundervisningskurs som gör att du inte behöver åka till en utbildningslokal. Du träffar våra lärare via webben (i Teams) och vi ser till att du får tillgång till programvaran om du inte redan har den. Vi rekommenderar att du letar upp en plats där du kan vara uppkopplad och ett headset för att kunna få ut det bästa av vår utbildning.


Denna kurs är två timmars introduktion till Autodesk BIM 360 plattformen och riktar sig främst till dig som är ny har behov av grunderna kring gränssnittet, navigation i BIM 360  och dokumenthantering.


Vi inleder med att titta på BIM 360 ur ett allmänt perspektiv, men fokuserar därefter modulen Docs, som är den minsta gemensamma nämnaren vid användning av BIM 360. BIM 360 Docs sträcker sig från tidiga skeden i projektet till förvaltning.

I Docs placerar vi modeller, ritningar och projektdokumentation för att alltid kunna ha aktuell information tillgänglig i projektet för de som behöver den.

I Docs skapar vi mappstrukturer, tilldelar rättigheter samt hanterar dokument och dokumentflöden.


Vi går igenom olika roller i projektet, så som Account och Project Admin. Vi tittar på modulen Desktop Connector för upp- och nedladdning av filer och generell dokumenthantering.


Vi lär oss navigera i 2D samt 3D, och hur man jämför olika versioner med varandra. Vi sätter upp granskningsflöden, skapar ärenden och gör överföringar.


Slutligen tittar vi på projektanalysmodulen Insight och skapandet av rapporter.  

Kursmål

Målet med kursen är att deltagaren skall känna sig trygg i att använda och navigera runt i projekt på BIM 360 plattformen.

Tid

09:00 - 11:00

Pris

Deltagaravgift: 1 625 SEK Exkl. moms
12 oktober , 10:00 - 12:00
FjärrUtb
Platser kvar

Hittar du inget datum som passar?

Gör en intresseanmälan eller kontakta oss direkt för alternativa datum.
Är du intresserad av en företagsanpassad utbildning så är du också välkommen att kontakta oss.

Mail till utbildning@aec.se eller ring 010-850 2030