« Bakåt

BIM 360 Design -FJÄRRUNDERVISNING


Vi erbjuder denna kurs som en fjärrundervisningskurs (andra benämningar som används på nätet kan varat ex: distans, webb, online). Detta gör att du inte behöver åka till en utbildningslokal, du träffar våra lärare via webben i Teams, via en särskild inbjudan. Har du inte Teams kan du ladda hem och aktivera ett gratiskonto

Om du inte har tillgång till programvaran ser vi till att du får tillgång till en virtuell dator med programvaran installerad under utbildningen. Du kan givetvis köpa programvaran innan eller efter kursen av oss också.

Självklart kan du avropa denna kurs som en företagsspecifik utbildning också. Det finns då möjligheter till anpassningar efter dina önskemål.

Vi rekommenderar att du letar upp en plats där du kan vara uppkopplad och ett headset för att kunna få ut det bästa av vår utbildning. Vi rekommenderar om möjligt att du har två skärmar kopplat till din dator. Tänk också på att meddela din omgivning att du deltar i en fjärrundervisning, för att minska störningar.


Modulen BIM 360 Design möjliggör uppladdning av modeller från olika CAD/BIM programvaror, medger samarbete (worksharing) och definierade flöden för kommunikation av data mellan olika team (vanligen discipliner) inom projektet.


I kursen får du lära dig skapa uppsättningar och publicera modeller från Revit, uppdatera länkar och hantera hypermodeller.
I Designmodulen får du tillgång till Design Collaboration (tidigare Collaboration 4 Revit) som ger dig möjlighet att definiera processer för live-länkar, delade mappar eller styrda flöden med granskning före nedladdning av senaste versioner (Consume-mappar).


Vi tittar lite djupare på uppsättningar, rättighetsstyrning, ärenden, fråga-svar samt överföringar.
Målet med kursen är att ge dig djupare kunskaper kunskaper i BIM 360 plattformen.

Du ska efter avslutad kurs kunna skapa samt ladda upp modeller från CAD/BIM verktyg som Revit samt sätta upp arbetsflöden för kommunikation av data inom projektet.
Denna kurs riktar sig främst till dig som redan har grundkunskaper i Docs, och arbetar som projektör, samordnare, BIM-koordinator eller motsvararande.

Tid

1 day, 09:00 - 16:00

Pris

Deltagaravgift 5 325 SEK exkl moms

Region

Inga tillgängliga datum för den valda kursen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av de senaste nyheterna från AEC och våra leverantörer.

AEC AB – GDPR Samtycke. Läs mer