« Bakåt

BIM 360 Design -FJÄRRUNDERVISNING


Vi erbjuder denna kurs som fjärrundervisning. Detta innebär att du inte behöver åka till en utbildningslokal, du träffar våra lärare via webben i Teams, med en särskild inbjudan.
Om du inte har tillgång till programvaran så meddelar du oss detta i samband med bokningen. Vi ser till att du får en virtuell dator med programvaran installerad under utbildningen.
Du kan givetvis köpa programvaran innan kursen av oss också.

Självklart kan du avropa denna kurs som en företagsspecifik utbildning också. Det finns då möjligheter till anpassningar efter dina önskemål.

Vi rekommenderar att du letar upp en plats där du kan vara uppkopplad och ett headset för att kunna få ut det bästa av vår utbildning. Vi rekommenderar om möjligt att du har två skärmar kopplat till din dator. Tänk också på att meddela din omgivning att du deltar i en fjärrundervisning, för att minska störningar.


Modulen BIM 360 Design möjliggör uppladdning av modeller från olika CAD/BIM programvaror, medger samarbete (worksharing) och definierade flöden för kommunikation av data mellan olika team (vanligen discipliner) inom projektet.


I kursen får du lära dig skapa uppsättningar och publicera modeller från Revit, uppdatera länkar och hantera hypermodeller.
I Designmodulen får du tillgång till Design Collaboration (tidigare Collaboration 4 Revit) som ger dig möjlighet att definiera processer för live-länkar, delade mappar eller styrda flöden med granskning före nedladdning av senaste versioner (Consume-mappar).


Vi tittar lite djupare på uppsättningar, rättighetsstyrning, ärenden, fråga-svar samt överföringar.

Kursmål
Målet med kursen är att ge dig djupare kunskaper kunskaper i BIM 360 plattformen.

Du ska efter avslutad kurs kunna skapa samt ladda upp modeller från CAD/BIM verktyg som Revit samt sätta upp arbetsflöden för kommunikation av data inom projektet.

Målgrupp
Denna kurs riktar sig främst till dig som redan har grundkunskaper i Docs, och arbetar som projektör, samordnare, BIM-koordinator eller motsvararande.

Tid

1 day, 09:00 - 16:00

Pris

Deltagaravgift 5 400 SEK exkl moms
FjärrUtb
01 april, 09:00 - 16:00
Platser kvar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av de senaste nyheterna från AEC och våra leverantörer.

AEC AB – GDPR Samtycke. Läs mer