sven AEC AB RSS Feed

Detaljvy

« Gå tillbaka

BIM 360 Design -FJÄRRUNDERVISNING


Kursbeskrivning

Vi erbjuder denna kurs som en fjärrundervisningskurs som gör att du inte behöver åka till en utbildningslokal. Du träffar våra lärare via webben (i Teams) och vi ser till att du får tillgång till programvaran om du inte redan har den. Vi rekommenderar att du letar upp en plats där du kan vara uppkopplad och ett headset för att kunna få ut det bästa av vår utbildning.


Denna kurs riktar sig främst till dig som redan har grundkunskaper i Docs, och arbetar som projektör, samordnare, BIM-koordinator eller motsvararande.


Modulen BIM 360 Design möjliggör uppladdning av modeller från olika CAD/BIM programvaror, medger samarbete (worksharing) och definierade flöden för kommunikation av data mellan olika team (vanligen discipliner) inom projektet.


I kursen får du lära dig skapa uppsättningar och publicera modeller från Revit, uppdatera länkar och hantera hypermodeller.

I Designmodulen får du tillgång till Design Collaboration (tidigare Collaboration 4 Revit) som ger dig möjlighet att definiera processer för live-länkar, delade mappar eller styrda flöden med granskning före nedladdning av senaste versioner (Consume-mappar).


Vi tittar lite djupare på uppsättningar, rättighetsstyrning, ärenden, fråga-svar samt överföringar.

Kursmål

Målet med kursen är att ge deltagaren djupare kunskaper i BIM 360 plattformen. Deltagaren skall efter avslutat kurs kunna skapa samt ladda upp modeller från CAD/BIM verktyg som Revit samt sätta upp arbetsflöden för kommunikation av data inom projektet.

Tid

14:00 - 16:00

Pris

Deltagaravgift: 1 625 SEK Exkl. moms
12 oktober , 14:00 - 16:00
FjärrUtb
Platser kvar

Hittar du inget datum som passar?

Gör en intresseanmälan eller kontakta oss direkt för alternativa datum.
Är du intresserad av en företagsanpassad utbildning så är du också välkommen att kontakta oss.

Mail till utbildning@aec.se eller ring 010-850 2030