« Bakåt

AutoCAD Architecture Grundkurs -FJÄRRUNDERVISNING


Vi erbjuder denna kurs som en fjärrundervisningskurs (andra benämningar som används på nätet kan varat ex: distans, webb, online). Detta gör att du inte behöver åka till en utbildningslokal, du träffar våra lärare via webben i Teams, via en särskild inbjudan. Har du inte Teams kan du ladda hem och aktivera ett gratiskonto

Om du inte har tillgång till programvaran ser vi till att du får tillgång till en virtuell dator med programvaran installerad under utbildningen. Du kan givetvis köpa programvaran innan eller efter kursen av oss också.

Självklart kan du avropa denna kurs som en företagsspecifik utbildning också. Det finns då möjligheter till anpassningar efter dina önskemål.

Vi rekommenderar att du letar upp en plats där du kan vara uppkopplad och ett headset för att kunna få ut det bästa av vår utbildning. Vi rekommenderar om möjligt att du har två skärmar kopplat till din dator. Tänk också på att meddela din omgivning att du deltar i en fjärrundervisning, för att minska störningar.


Grundläggande utbildning i AutoCAD Architecture, som är en AutoCAD-version speciellt framtagen för arkitekter. Programmet innehåller arkitektanpassade CAD-verktyg som hjälper dig att skapa, dokumentera och rita mer effektivt i välkänd AutoCAD-miljö.


Kursinnehåll:

  • Rita väggar, dörrar, fönster, trappor etc.
  • Skapa egna definitioner från befintlig definition av byggdelar – Style Manager
  • Content Browser
  • Visningslägen med Display Manager
  • Littering
  • Skapa förteckningar
  • Hantering av utrymmen
  • Skalor och annotativa objekt

Syftet med kursen är lära deltagarna att projektera en fastighet i 3D och hantera de olika delarna som väggar, dörrar, fönster, trappor och bjälklag. Du som deltagare lär sig att skapa egna typer av dörrar, fönster, väggar etc. och hanteringen av dessa mellan olika projekt. Kursen riktar sig till dig som arbetar som arkitekt och kräver förkunskaper i AutoCAD.

Syftet med kursen är lära dig att projektera en fastighet i 3D och hantera de olika delarna som väggar, dörrar, fönster, trappor och bjälklag.

Du som deltagare lär sig att skapa egna typer av dörrar, fönster, väggar etc. och hanteringen av dessa mellan olika projekt.
Kursen riktar sig till dig som arbetar som arkitekt och kräver förkunskaper i AutoCAD.

Tid

2 days, 09:00 - 16:00

Pris

Deltagaravgift 8 400 SEK exkl moms

Region

Inga tillgängliga datum för den valda kursen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av de senaste nyheterna från AEC och våra leverantörer.

AEC AB – GDPR Samtycke. Läs mer