sven AEC AB RSS Feed

Detaljvy

« Gå tillbaka

Auktoriserad elinstallatör högspänning, A


Kursbeskrivning

Vår erfarna processledare i denna utbildning, med erfarenhet såväl av hur det är att installera och driftsätta högspänningsanläggningar liksom vad som kan hända om det går fel i form av olycka, tar dig till målet.

Du studerar huvuddelen på distans med webbinarier och kompletterande filmer som vi tagit fram. En dag är det praktiska övningar som genomförs antingen på någon av deltagarnas företag eller i en anläggning som vi ordnar.

Det är sammantaget 4 webbinarier på ca 2h vardera och en dags praktisk laboration.

Vi kör med individuella starter, vilket att alltså innebär att du kan starta när du vill. Vi rekommenderar en maximal studietid på ca 5 månader (en delmängd per månad med mellanliggande arbete men studietiden är givetvis individuell och kan bli både längre och kortare).

Målgrupp

Har du Auktorisation Lågspänning, AL och vill komplettera detta med högspänning är detta utbildningen för dig. Vi gör det PÅ RIKTIGT! vilket betyder att vi kopplar verkligheten som den är, antingen den du arbetar i eller utifrån vår erfarenhet, och tar dig igenom alla regelverk mm som du behöver för att kunna ansöka om auktorisation hos Elsäkerhetsverket. Du kommer även att göra en del praktiska laborationer.

Inga tillgängliga datum för denna kurs

Hittar du inget datum som passar?

Gör en intresseanmälan eller kontakta oss direkt för alternativa datum.
Är du intresserad av en företagsanpassad utbildning så är du också välkommen att kontakta oss.

Mail till utbildning@aec.se eller ring 010-850 2030