« Bakåt

AGA CAD Grundkurs -FJÄRRUNDERVISNING


Vi erbjuder denna kurs som en fjärrundervisningskurs (andra benämningar som används på nätet kan varat ex: distans, webb, online). Detta gör att du inte behöver åka till en utbildningslokal, du träffar våra lärare via webben i Teams, via en särskild inbjudan. Har du inte Teams kan du ladda hem och aktivera ett gratiskonto

Om du inte har tillgång till programvaran ser vi till att du får tillgång till en virtuell dator med programvaran installerad under utbildningen. Du kan givetvis köpa programvaran innan eller efter kursen av oss också.

Självklart kan du avropa denna kurs som en företagsspecifik utbildning också. Det finns då möjligheter till anpassningar efter dina önskemål.

Vi rekommenderar att du letar upp en plats där du kan vara uppkopplad och ett headset för att kunna få ut det bästa av vår utbildning. Vi rekommenderar om möjligt att du har två skärmar kopplat till din dator. Tänk också på att meddela din omgivning att du deltar i en fjärrundervisning, för att minska störningar.


En modell hela vägen. 

Kursen är utformad för att visa dig vinsterna med BIM för husproduktion och hur du effektiviserar processer med Revit och Agacad Woodframing med Wall+


Vi går igenom hur man jobbar när A-modellen är klar och den ska fyllas med konstruktion -reglar/balkar/kortlingar mm. Vi visar på möjligheterna att automatisera detta arbete och sedan digitalt föra informationen vidare till produktion och byggnadsplats.

Wall+ gör en automatiserad uppregling av Revits väggar utifrån företagets system. Väggens alla skikt reglas upp: stomme, installationsskikt, skivor och fasadmaterial. Vi går igenom hur man sätter upp regler för hörnlösningar, anslutningar mm

Vi visar hur man i Wall+ genererar tillverkningsritningar och kaplistor

Du lär dig att hantera produktionsmodellen som underlag för export till olika maskiner av fabrikat Randek, Weinmann, Hundegger.

Vi går igenom produktionsmodellen som databas – vilket ger stora möjligheter till mängdavtaning; fönster, dörrar men även alla inplacerade reglar och balkar efter Wall+.

Efter utbildningen skall du känna till fördelarna med BIM för husproduktion

       Syftet är att få ut mer av det vi ritar när vi ritar det.
       Inte behöva börja från början på olika avdelningar
       Styra information centralt, på ett smart och effektiv sätt
       Nyttja information till andra avdelningar
       Nyttja informationen till produktion

Utbildningen riktar sig till hustillverkare som vill utnyttja Revit och Wood Framing Wall+ till att effektivisera sina arbetsprocesser och flöden.
Grundläggande kunskaper i Revit är en förutsättning för att kunna tillgodose sig denna utbildning.

Tid

1 day, 09:00 - 16:00

Pris

Deltagaravgift 5 325 SEK exkl moms

Region

Inga tillgängliga datum för den valda kursen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av de senaste nyheterna från AEC och våra leverantörer.

AEC AB – GDPR Samtycke. Läs mer