« Bakåt

3D Studio Max Grundkurs -FJÄRRUNDERVISNING


Vi erbjuder denna kurs som en fjärrundervisningskurs (andra benämningar som används på nätet kan varat ex: distans, webb, online). Detta gör att du inte behöver åka till en utbildningslokal, du träffar våra lärare via webben i Teams, via en särskild inbjudan. Har du inte Teams kan du ladda hem och aktivera ett gratiskonto

Om du inte har tillgång till programvaran ser vi till att du får tillgång till en virtuell dator med programvaran installerad under utbildningen. Du kan givetvis köpa programvaran innan eller efter kursen av oss också.

Självklart kan du avropa denna kurs som en företagsspecifik utbildning också. Det finns då möjligheter till anpassningar efter dina önskemål.

Vi rekommenderar att du letar upp en plats där du kan vara uppkopplad och ett headset för att kunna få ut det bästa av vår utbildning. Vi rekommenderar om möjligt att du har två skärmar kopplat till din dator. Tänk också på att meddela din omgivning att du deltar i en fjärrundervisning, för att minska störningar.


Att integrera visualisering i alla led av projektering och förvaltning är ett utmärkt sätt att kommunicera på!


Kursen hjälper användaren att bygga upp en metodik kring själva genomförandet så att materialet i så stor utsträckning som möjligt integreras med själva projektmodellen.


Vi går igenom grundläggande färdigheter som krävs för att kunna använda 3ds Max till visualisering från AutoCAD och Revit-underlag.

Kursen vänder sig till dig som är nybörjare eller självlärd i 3D Studio Max och som behöver förståelse och verktyg för att kunna arbeta i projekt.

Kursen kräver ingen förkunskap i 3D Studio Max, AutoCad eller Revit. All terminologi och alla förklaringsmodeller presenteras på ett enkelt och pedagogiskt sätt. För de som redan har grundkunskaper i visualisering i 3D Studio Max, AutoCAD, Revit eller annan programvara kan kursen anpassas efter behov och målsättningar.

Målet är att med fokus på arkitekturvisualisering ge dig som deltagare en grundläggande förståelse för verktyget 3D Studio Max och kunskaper för att kunna färdigställa en 3D-modell med material och ljussättning samt att rendera denna.

Efter avslutad kurs kommer du att kunna:
  • Gränssnitt, metodik, tankesätt, inställningar och anpassning
  • Bygga från grunden eller bearbeta modell från AutoCAD/Revit
  • Material och ljussättning
  • Grundläggande rendering i ART Render
  • Tidsbesparing i löpande visualisering under projektering

Tid

2 days, 09:00 - 16:00

Pris

Deltagaravgift 8 400 SEK exkl moms
Inga tillgängliga datum för den valda kursen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av de senaste nyheterna från AEC och våra leverantörer.

AEC AB – GDPR Samtycke. Läs mer