« Bakåt

BIM 360 för Projektledare -FJÄRRUNDERVISNING


Vi erbjuder denna kurs som en fjärrundervisningskurs (andra benämningar som används på nätet kan varat ex: distans, webb, online). Detta gör att du inte behöver åka till en utbildningslokal, du träffar våra lärare via webben i Teams, via en särskild inbjudan. Har du inte Teams kan du ladda hem och aktivera ett gratiskonto

Om du inte har tillgång till programvaran ser vi till att du får tillgång till en virtuell dator med programvaran installerad under utbildningen. Du kan givetvis köpa programvaran innan eller efter kursen av oss också.

Självklart kan du avropa denna kurs som en företagsspecifik utbildning också. Det finns då möjligheter till anpassningar efter dina önskemål.

Vi rekommenderar att du letar upp en plats där du kan vara uppkopplad och ett headset för att kunna få ut det bästa av vår utbildning. Vi rekommenderar om möjligt att du har två skärmar kopplat till din dator. Tänk också på att meddela din omgivning att du deltar i en fjärrundervisning, för att minska störningar.


I kursen fokuserar vi på hur man startar upp BIM 360 konton, tilldelning av tjänster, moduler samt rättigheter.
Målet med kursen är att ge deltagaren kunskaper i de administrativa delarna vid uppsättning av och underhåll av projekt i BIM 360.

Vi går igenom terminologi, olika adminroller, sätter upp mappstrukturer och bjuder in företag och medlemmar i projekt.

Vidare går vi igenom ett flertal olika moduler i BIM 360 och deras användningsområden. Vi tittar på projektanalysfunktioner, anpassning av dashboard och uppsättning av olika arbetsflöden.
Denna kurs riktar sig främst till dig som redan har grundkunskaper i Docs, och arbetar i en mer administrativ roll som samordnare, BIM-koordinator, projektledare eller motsvararande.

Tid

1 day, 09:00 - 16:00

Pris

Deltagaravgift 5 325 SEK exkl moms

Region

Inga tillgängliga datum för den valda kursen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av de senaste nyheterna från AEC och våra leverantörer.

AEC AB – GDPR Samtycke. Läs mer