sven AEC AB RSS Feed

Utbildning – Kursinformation

Kursinformation

Här har vi samlat all praktisk information om våra kurser.

Schemalagda kurser

Våra schemalagda grundkurser har fasta kursplaner och är satta för tre till sex deltagare för att erbjuda tillräcklig tid och bästa hjälp till en låg kostnad. Varje deltagare har en egen arbetsstation med de senaste programversionerna installerade och teori blandas med övningar för bästa inlärning.

Flexibilitet

  • Fungerar inte datumet för den schemalagda kursen? Vi kan vi komma överens om extrainsatta kursdatum så att det passar er.
  • Får ni inte ihop deltagare till en hel kurs? Vi kan erbjuda alternativa upplägg som t.ex. högre tempo på kortare tid, eller en förkortad variant av kursinnehållet.
  • Vi erbjuder även individuell utbildning av instruktör på konsultbasis.

Vi håller även anpassade utbildningar för er verktygsmiljö. Då tar vi fram utbildningsmaterial och utformar innehållet helt efter era behov. Lämna era önskemål med relevant underlag – program, version, antal deltagare, kunskapsnivå och målsättning – till oss så returnerar vi ett prisförslag.

Anmälan

Anmälan till våra schemalagda kurser görs via webben. En kallelse kommer att skickas ca en vecka innan kursstart. Vid intresse av företagsanpassad kurs kontakta oss via mail eller telefon med era önskemål.

Avbokning

Avbokningar som sker senare än en tio dagar före kursstart kommer att debiteras med full kursavgift. Ni har möjlighet att överlåta er plats till någon annan i samma företag. AEC förbehåller sig rätten att flytta/ställa in schemalagd utbildning om elevantalet understiger 3 personer.

Betalning

Våra priser för schemalagda kurser hittar ni på respektive kurs under utbildning på hemsidan. I alla schemalagda heldagsutbildningar ingår lunch, kaffe/fika och utbildningsmaterial. Samtliga priser är angivna exklusive moms. Kurserna faktureras vid påbörjad utbildning. Betalningsvillkor är 30 dagar netto.