ensv AEC AB RSS Feed

Lediga tjänster

Se aktuella lediga tjänster nedan. Tveka inte att skicka in din ansökan även om du inte uppfyller exakt alla krav för tjänsten, vi vet att du som person och din passion för att lära dig spelar en stor roll för din utveckling hos oss på AEC.

Vi tar även emot spontana ansökningar.

Datasamordnare – sökes till Stockholm/Göteborg/Uppsala/Skövde/Linköping eller Norrköping

Start omgående alt. efter förutsättningar på nuvarande arbetsplats.

Vi söker dig med kunskap om dokumenthantering, CAD och BIM till stora spännande projekt som Östlig förbindelse och Ostlänken.

Som datasamordnare är du en nyckelperson och länken mellan beställare, uppdragsledning, projektörer och andra intressenter. Ditt ansvar som datasamordnare är att skapa rutiner och arbetsprocesser för att säkerställa att rätt person får rätt information vid rätt tillfälle. Det är även en fördel om du är insatt i branschens begrepp och terminologi.

Vi vill gärna att du har minst ett års erfarenhet, vana att hantera ritningar, modeller, dokument och annan projektrelaterad information. BIM är en naturlig del av projekten och därför är inblick inom det området meriterande.

Det är en fördel om du har hög generell IT-mognad. Vi vill gärna att du har förmåga att se helheten i ett projekt och tycker om att planera, strukturera och effektivisera arbetet med hjälp av processer och IT-verktyg. Naturligtvis vill vi att du kan samarbeta bra i grupp men kan även arbeta självständigt.

På AEC får du arbeta i kreativ miljö där du får stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en varierande vardag, där du får arbeta i spännande projekt, prova på nya saker och bredda din kompetens på ett unikt sätt. Vi vill trivas på jobbet och därför är det viktigt för oss med en platt organisation med högt i tak och där gemenskapen och trivseln med kollegorna spelar en stor roll. Vi arbetar tillsammans som ett team och hjälper varandra att nå framgång i våra respektive projekt.

Lön efter överenskommelse.

För mer information, kontakta regionansvarig Stockholm, Magnus Gustafsson. Tel: 0708-21 70 75

Skicka ansökan med CV och gärna LinkedIn-profil till msgn@aec.se

 

CAD/BIM-konsult – sökes till Växjö/Malmö, Stockholm och Göteborg.

Sista ansökningsdag 29 augusti, men urval sker löpande.

Som CAD/BIM-konsult på AEC får du en unik möjlighet att bredda din kompetens genom att prova på många olika områden,  som spännande projekt, applikationsutveckling, metodstöd, utbildning, eller att hjälpa våra kunder i AECs CAD/BIM-supporten . Du  får en varierande vardag där den ena dagen inte är den andra lik och där du får möjlighet att växa i din roll. Till din hjälp har du en utsedd mentor på företaget.

Vi eftersträvar en blandad personalstyrka och därför söker vi både erfarna CAD/BIM-konsulter, samt dig som har minst ett års erfarenhet av projektering inom arkitektur, el och vvs, eller konstruktion. Vi vill att du har erfarenhet av något av följande verktyg: Revit, Tekla, ArchiCad, Solibri eller Navisworks. Naturligtvis har du relevant utbildning inom området.

Vi erbjuder dig en utvecklande miljö i ett team med god stämning där det är naturligt att arbeta tillsammans och hjälpa varandra. Därför är detta kvaliteter vi även söker hos dig, precis som att vara positiv, social och ett högt engagemang.

Lön efter överenskommelse. Tillträde snarast möjligt.

För mer information, kontakta regionansvarig för den ort du söker tjänst.

Växjö/Malmö – Regionansvarig Syd, Maria Runesson, maru@aec.se 
Göteborg – Regionansvarig Göteborg Johan Holmqvist, johl@aec.se
Stockholm – Regionansvarig Stockholm Magnus Gustafsson, msgn@aec.se

Skicka ansökan med CV och gärna LinkedIn-profil till career@aec.se

 

.Net-programmerare – sökes till Göteborg

Sista ansökningsdag 29 augusti, men urval sker löpande. 

Vi vill utöka vårt team av programmerare på AEC. Vi på AEC är specialiserade på applikationer och funktioner mot CAD-relaterade system. Därför söker vi programmerare med erfarenhet av CAD, gärna från spelbranschen.

Den vi söker kommer att delta i ett team som både utvecklar AECs egna program samt utför konsultuppdrag mot kund. AECs kunder finns framför allt inom Byggbranschen samt inom Infrastruktur.

Vi söker dig med erfarenhet av .Net programmering. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av CAD och att detta ligger inom ditt intresseområde. Det är ytterligare positivt om du behärskar C++men det är inget krav.

Lön efter överenskommelse.

För mer information, kontakta regionansvarig Göteborg, Johan Holmqvist, johl@aec.se

Skicka ansökan med CV och gärna LinkedIn-profil till career@aec.se

 

Kundansvarig säljare – sökes till Växjö/Malmö.

Sista ansökningsdag 30 augusti, men urval sker löpande.

Som kundansvarig säljare på AEC säljer du hela vårt utbud i form av programvara, hårdvara, tjänster och utbildning med inriktning mot byggindustrin.

Det är vårt mål att hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika med sina CAD/BIM- och IT-verktyg, det är därför viktigt för oss att du har erfarenhet från byggbranschen och förstår våra kunder. Det är även betydelsefullt att du tycker om att skapa relationer på lång sikt med våra kunder. AEC har mer än tjugo års erfarenhet av byggbranschen och långa, goda relationer med kunder är en naturlig del för oss.

På AEC har vi högt tempo och en god stämning. Vi söker en därför en person som är en positiv drivkraft i teamet, driver egna initiativ och är resultatorienterad. Vi önskar att du har dokumenterade säljresultat och det är en fördel om du har någon slags akademisk utbildning.

Lön efter överenskommelse.

Tillträde snarast möjligt. samt ansökan skicka till regionansvarig.

För mer information, kontakta regionansvarig Syd, Maria Runesson, maru@aec.se 

Skicka ansökan med CV och gärna LinkedIn-profil till career@aec.se

 

Vi använder bara lokala register för hantering av personuppgifter vid ansökan och intresseanmälan till våra lediga tjänster. I enlighet med Personuppgiftslagen, (PUL) behöver du samtycka till att vi registrerar dina uppgifter. Samtycket lämnas i samband med att du registrerar din ansökan. Vi sparar dina personuppgifter i upp till 12 månader.