sven AEC AB RSS Feed

Hej Henrik Nguyen!

Hur kom det sig att du började på AEC?

Jag gick en yrkesutbildning med inriktning mot 3D-projektering med BIM-samordning och gjorde min praktik på AEC. Jag valde AEC som praktikplats eftersom jag ansåg att AEC var ett unikt företag om man vill vidareutvecklas samt bredda sina kunskaper. Under praktiken på AEC trivdes jag både med kolleger och arbetsmiljö – att det råder en familjär stämning på AEC gjorde enkelt att tacka ja till en fast tjänst.

Hur är det att jobba som CAD/BIM-konsult på AEC?

Spännande! Alla dagar skiljer sig åt, eftersom jag är delaktig i många projekt samtidigt och får prova på olika saker i projekten. Det är krävande på ett positivt sätt, då jag ständigt utvecklas och arbetet blir aldrig monotont.

Vad jobbar du med just nu?

Just nu skapar jag Revit-familjer till vår egen programvara AEC PLUS och jag har även nyligen skapat Revit-familjer till en möbeltillverkare. Jag håller löpande utbildningar i Revit för olika företag. Ingen dag är den andra lik – vilket innebär mycket variation, precis som jag vill ha det.

Vad utmärker en bra CAD/BIM-konsult, tycker du?

En bra konsult är ödmjuk och har förståelse för vad kunden är ute efter. Det viktigaste som särskiljer en bra konsult är – att sätta kunden först, ett bra bemötande och vara serviceminded. Det är även av stor vikt att kunna vara flexibel gällande förslag och förändringar – alla kunder är olika.

Skulle du rekommendera AEC som arbetsplats?

Ja, absolut. AEC erbjuder stimulerande arbetsuppgifter och man får vara delaktig i AECs utveckling. Som ny på AEC fick jag en mentor vilket jag uppskattade väldigt mycket.

Ett resultat av att vi arbetar nära varandra är vi har en oerhört god gemenskap, det värderar jag högt.

 

Publiceringsdatum: 2017-02-15

Lediga tjänster

Se aktuella lediga tjänster och skicka din ansökan.