sven AEC AB RSS Feed

Partnerskap

AEC har nära partnerskap med de stora utvecklarna som stöd för de tjänster och produkter vi underhåller. Vi har även strategiska samarbetspartners inom andra industrier för att kunna erbjuda våra kunder ett komplett utbud.

Tack vare dessa kan du vara säker på att vår kvalitet håller en hög nivå och att vi alltid har de senast verktygen och uppdateringarna inom ditt verksamhetsområde. Nedan kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

widget_Autodesk-GoldPartner-2015_175px

 

AEC är Autodesk Gold Partner med specialiseringar inom konsultverksamhet, utveckling, support och utbildning.

 

 

 

 

AEC är HP Preferred Partner Gold, det betyder att vi har specialistkunskaper i att sätta ihop datorsystem och nätverk. Detta gör vi med HPs senaste produktserier.

 

 

AEC är Microsoft Partner, det betyder att våra konsulter är experter på Microsofts operativsystem, nätverkslösningar och verktyg.

 

 

AEC är Adobe Authorized Reseller, vilket betyder att vi är auktoriserad återförsäljare av Adobes verktyg och sviter.

 

 

 

Vianova är AECs strategiska samarbetspartner för den nordiska marknaden inom infrastrukturplanering och projektering. Genom ett nära samarbete tillhandahålles ett komplett utbud av systemlösningar och tjänster i hela projektets livscykel.

 

 

AECs support samarbetar direkt med Cadcoms MagiCad-support samt har förberedande kurser för MagiCAD.

 

 

Vico utvecklar programverktyg för 5D-BIM och är en stark partner på BIM-området. AEC erbjuder certifieringskurser i Revit för Vico Office.

Kontakta oss

Telefon: 010-850 20 00
E-post: info@aec.se