sven AEC AB RSS Feed

Sydark Konstruera väljer AEC och AEC PLUS

Jobba enklare och snabbare, med smarta genvägar och funktioner och helt enligt svensk standard – det vill de flesta.

Med AEC PLUS som plug-in till Autodesks byggprogram blir det verklighet. Hos Sydark Konstruera i Malmö är man nöjd med möjligheterna.

Smarta funktioner, färdiga mallfiler och content i form av objektsbibliotek och andra värdefulla detaljer – det är de tre huvudingredienserna i AEC PLUS för Autodesks CAD/BIM-program för byggbranschen.

Örjan Nilsson, byggnadsingenjör och CAD-ansvarig på Sydark Konstruera i Malmö, blev AEC-kund för något år sedan och är mycket nöjd med både AEC PLUS-tjänsterna och servicen från AEC.

– AEC PLUS är väldigt komplett och smidigt för oss. Vi är ett ganska stort företag och medarbetarna jobbar i många olika delar av våra projekt. Framför allt är det en stor fördel för oss att både arkitekt- och konstruktionsmodulen finns i samma program, vi slipper ha två olika och vinner både tid och effektivitet. Dessutom är både AutoCAD och Revit tillgängliga via samma installation, det är praktiskt både för medarbetarna och för mig som CAD-ansvarig, säger han.

“Vi känner att AEC är genuint intresserade av våra synpunkter”

Allt under ett tak

Inom Sydark Konstruera jobbar idag ett femtiotal personer och man har arkitektur, konstruktion och projektledning under ett och samma tak. Dessutom har företaget en rad specialister tillgängliga, exempelvis fuktsakkunniga, tillgänglighetsspecialister, besiktningsmän, energispecialister och visualiseringsexperter. Samtliga har nytta av AECs tjänster och av AEC PLUS, konstaterar Örjan Nilsson, som också är nöjd med tillgängligheten och servicen från AEC:

– Dels känner vi att AEC är genuint intresserade av våra synpunkter. De tar aktivt del av dem och jobbar in de önskemål vi framför i nästa version av programmet. Dels har de en mycket god ordning på supporten, vi får snabba svar och även mer komplexa ärenden tas om hand på ett effektivt sätt. Det är viktigt för oss.

 

Vill du veta mer om AEC PLUS – kontakta AEC på sales@aec.se eller ring oss direkt på 010-850 20 40

 

 

Publiceringsdatum: 2016-12-01

Vill du veta mer?

Skicka ett mail till sales@aec.se eller ring oss direkt på 010-850 20 40