sven AEC AB RSS Feed

Nu söker vi en Leveransspecialist för mjukvara!

Placering Göteborg.
Sista ansökningsdag: 15 December
SKICKA ANSÖKAN

AEC söker, med placering i Göteborg, en person med god erfarenhet av att arbeta med kundanpassad mjukvarudistribution.

I rollen som leveransspecialist får du ta ansvar för leverans av mjukvara till kunders klientmiljöer. I denna roll drivs arbetsuppgifterna projektbaserat och i nära samarbete med kunden. Utöver distribution av programvara är det även en del av rollen att supporta AECs organisation gällande IT-frågor samt engagera sig i kunders eskalerade IT-ärenden.

För att bli framgångsrik i denna roll behöver du ha god förståelse av Windows installer och Microsoft SCCM, samt även ha erfarenhet av paketeringsverktyg, som Wise eller Installshield. AEC är återförsäljare av Autodesks CAD-program och därför är det extra meriterande om du har redan har kännedom om Autodesks programvaror. Eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakt önskar vi att du har erfarenhet av kundnära IT-frågor och viktigast av allt – att du trivs med detta!

Vi erbjuder en stimulerande och varierande roll i ett teknikintensivt team. I teamet arbetar vi tillsammans och hjälper varandra att nå framgång i våra respektive projekt.

Vi vill trivas på jobbet och därför är det viktigt för oss att vi kan erbjuda en arbetsplats där gemenskapen och trivseln med kollegorna spelar en stor roll.

Lön efter överenskommelse.

För mer information, kontakta regionansvarig AEC VÄST, Johan Holmqvist. Tel: 0708 – 51 16 03

Skicka ansökan med CV och gärna LinkedIn-profil till career@aec.se

header_rek17_cecilia_760x240

Publiceringsdatum: 2017-11-14