ensv AEC AB RSS Feed

Erbjudande! 60 min uppstartshjälp

Boka din kurs innan den 30 juni. Få en timmes exklusiv konsulthjälp att komma igång med ditt projekt.

Brett urval och djupgående kompetens

AEC har 20 års erfarenhet av att hålla kurser inom CAD/BIM och våra lärare får toppresultat i kursutvärderingar. Eftersom våra lärare även arbetar som konsulter i projekt är deras kunskap alltid förankrad i egna erfarenheter och de kan relatera till din verklighet och behov.

Efter din grundkurs i tex Revit har vi ett brett urval av fördjupningar inom olika områden. Vi har valt de fördjupningsområden där vi ser att det finns störst behov och där du kan använda den kunskapen till att spetsa till din konkurrenskraftighet på marknaden.

Erbjudande tom 30 juni

Efter genomgången kurs är nästa steg att implementera dina nyvunna kunskaper. Vår erfarenhet visar att det kan underlätta mycket att få en timmes fokuserad hjälp att komma igång när man väl är plats med sitt eget projekt.

Därför erbjuder vi just nu detta till alla som genomför en bokning innan den 30 juni. Kursen behöver inte gå innan den 30 juni utan gäller även höstterminen. Erbjudandet om konsulthjälp ska användas inom 2 månader efter att kursen är avslutad. Ange kampanjkod UPPSTART.

Se vårt kursutbud

Intresserad? Kontakta Sayuri Jäwert, utbildningsansvarig, på utbildning@aec.se eller 010-850 20 30