sven AEC AB RSS Feed

Uppsala 24 oktober 
Tid: 8.00-9.30

Hur rätt information leder till kostnadseffektiv förvaltning

Välkommen till ett frukostmöte där vi visar hur fastighetsägare kan få större kontroll över sitt fastighetsbestånd genom tillgång till rätt information i form av ritningar och data. Vi visar även konkreta exempel från tex Wallenstam.

Många fastighetsägare upplever idag ett stort tryck på att erbjuda bostäder, vilket leder till ett stort antal nybyggnationer, renoveringar och tillbyggnader.

Trenden är att ett stort antal transaktioner sker – i form av köp av kompletterande fastigheter och avyttring av det som inte passar så bra in.

Behovet är stort att ha koll på sina projekt – att inte kostnaderna skall dra iväg, men detta kräver grunddata av högre kvalitet än vad som behövts tidigare. Tillgången till uppdaterad information om det egna beståndet är avgörande.

AEC hjälper till att skapa ordning och reda bland ritningar, dokument och data

Vi ser till att varje fastighet har en grunduppsättning ritningar på ett enkelt och tillgängligt sätt. Vi publicerar tillgången till informationen så att den går att komma åt – även mobilt – på ett säkert sätt, och på ett sätt som gör att det går att följa projektets olika faser, och också vad varje aktör har för tilldelad uppgift, och status på aktörens leverans.

I samband med detta reviderar vi också CAD/BIM manual så att den bättre passar in i kundens verksamhet.

Vinsten är ett ägarskap över det egna beståndets stora dokumentation, på ett strukturerat och lättillgängligt sätt. Samtidigt ökar kontroll över projekt, och kan erbjuda kostnadseffektiva visualiseringar, till och med VR.

Mötet är kostnadsfritt och vi bjuder på härlig frukostsmörgås och kaffe. Anmälan nedan, varmt välkommen!

 

24 oktober – Uppsala, Clarion Hotell Gillet, Dragarebrunnsgatan 23
Tid: 8.00-9.30

Intresserad av att veta mer? Anmäl dig eller kontakta oss direkt på sales@aec.se alt. ring oss på 010-850 20 40

Publiceringsdatum: 2017-09-25

handjob-hd.net