sven AEC AB RSS Feed

Vi tar hand om varandra

Coronaviruset sprider sig snabbt och vi på AEC ser mycket allvarligt på denna situation. Vi gör allt vi kan för att ta hand om våra medarbetare och våra kunder på bästa sätt. Vi följer myndigheternas rekommendationer att minimera de fysiska mötena och att samlas i större sammanhang. Vi arbetar vidare, i nära dialog med våra kunder, i pågående projekt där vi hittar säkra och effektiva arbetsflöden och kommunikationssätt. Vi har också löpande kontakt med våra kunder för att höra hur och vad vi kan göra för att hjälpa dem i dessa svåra och osäkra tider. 

Vi har tekniken och utrustningen som gör det möjligt för de flesta av våra anställda att arbeta hemifrån och fortsätta sitt normala arbete så långt det är möjligt. För de av våra medarbetare som arbetar på våra kunders kontor, följer vi våra kunders riktlinjer och har en tät dialog kring hur vi bäst hjälps åt att undvika onödiga risker och smittspridning.

Vi fortsätter att erbjuda våra kunder trygghet i våra gemensamma projekt och på så sätt minska de många utmaningar vår bransch och samhälle just nu står inför.

AEC följer spridningen av Coronaviruset noggrant och agerar i enlighet med nationella hälsomyndigheter.

 Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Anders Jacobsson, Vd, AEC.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Publiceringsdatum: 2020-03-17