Kursinformation

Här har vi samlat all praktisk information om våra kurser

Schemalagda kurser

Våra schemalagda grundkurser har fasta kursplaner och är satta för tre till sex deltagare för att erbjuda tillräcklig tid och bästa hjälp till en låg kostnad. Varje deltagare har en egen arbetsstation med de senaste programversionerna installerade och teori blandas med praktiska övningar för bästa inlärning.

Flexibilitet

  • Fungerar inte datumet för den schemalagda kursen? Vi kan komma överens om extrainsatta kursdatum för att det ska passar er.
  • Får ni inte ihop deltagare till en hel kurs? Vi kan erbjuda alternativa upplägg som t.ex. högre tempo på kortare tid, eller en förkortad variant av kursinnehållet.
  • Vi erbjuder även individuell utbildning av instruktör på konsultbasis.

Vi håller även anpassade utbildningar för er verktygsmiljö. Då tar vi fram utbildningsmaterial och utformar innehållet helt efter era behov. Lämna era önskemål med relevant underlag – program, version, antal deltagare, kunskapsnivå och målsättning – till oss så återkommer vi med ett prisförslag.

Anmälan

Anmälan till våra schemalagda kurser görs via hemsidan. En kallelse kommer att skickas ca en vecka innan kursstart. Vid intresse av företagsanpassad kurs kontakta oss via e-post eller via formuläret nedan med era önskemål.

Avbokning

Avbokningar som sker senare än tio dagar före kursstart kommer att debiteras med full kursavgift. Ni har möjlighet att överlåta er plats till någon annan inom samma företag. AEC förbehåller sig rätten att flytta eller ställa in schemalagd utbildning om elevantalet understiger minimum antal deltagare. (Antalet kan skilja beroende på utbildning.)

Betalning

Våra priser för schemalagda kurser hittar ni på respektive kurs under utbildning på hemsidan. I alla schemalagda heldagsutbildningar ingår utbildningsmaterial och vid undervisning i våra lokaler ingår även lunch, kaffe/fika. Samtliga priser är angivna exklusive moms. Kurserna faktureras vid påbörjad utbildning. Betalningsvillkor är 30 dagar netto.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Louise Annerstedt

Utbildningsansvarig

Hej Louise

Anders Wahll

Utbildning - El

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av de senaste nyheterna från AEC och våra leverantörer.

AEC AB – GDPR Samtycke. Läs mer