Kursinformation

Här har vi samlat all praktisk information om våra kurser

Klassrumskurser

Oavsett erfarenhet och branschinriktning, erbjuder våra klassrumskurser något för alla. Våra schemalagda kurser har en förbestämd kursplan och vi arbetar i små grupper för att erbjuda tillräcklig tid och bästa hjälp till varje deltagare. (Oftast max åtta deltagare/tillfälle.)

Varje deltagare arbetar utifrån en egen dator innehållande de senaste programversionerna och för bästa inlärning varvas teori med praktiska övningar.

 

Som kursdeltagare på våra heldagars klassrumskurser ingår:

  • Kursmaterial
  • Tillgång till PC och aktuell programvara under kursen
  • Kursdiplom
  • Lunch och fika

Fjärrundervisning

Våra fjärrundervisning är till för dig som inte har möjlighet att ta dig till våra lokaler eller som helt enkelt snabbt vill kunna återgå till sitt skrivbord och tillämpa sina nya kunskaper efter avslutad kurs.

Våra fjärrundervisningar är helt rätt för dig som vill vara tids- och kostnadseffektiv men samtidigt få högkvalitativ undervisning.

Vi ser gärna att du har den senaste versionen av programmet installerat på din dator. Har du inte programvaran kan du självklart köpa den av oss innan kursen. AEC kan även tillhandahålla programvaran under kurstillfället via en virtuell dator, meddela det i samband med bokningen.

För att kursen skall tillgodose dig maximalt rekommenderar vi dig att du har tillgång till två skärmar, en stabil internetuppkoppling, headset och mikrofon samt en plats där du sitter bekvämt och ej blir störd.

Som kursdeltagare på våra fjärrundervisningar ingår:

  • Kursmaterial
  • Kursdiplom
  • Lån av programvara vid behov

Företagsanpassade kurser

Vill ni maximera tiden på utbildningsdagen, eller har ni hittat flera kurser som ni är intresserade av? Ni kanske rent av vill känna att kursen är helt anpassad efter era önskemål och utmaningar och själva utforma innehållet efter projekt och processer som ni befinner er i för stunden, då rekommenderar vi en företagsanpassad kurs.

Vi håller gärna kurser helt anpassat efter era behov och utmaningar. Innehållet bestäms i samråd med er och kursledaren.

Kontakta oss med era önskemål.

Om våra kursinstruktörer

Alla våra instruktörer är certifierade och experter inom sina områden. När de inte håller kurser jobbar de i skarpa projekt vilket ger dem en mångsidig erfarenhet och kompetens som hjälper kursdeltagarna att omedelbart tillämpa sina nya kunskaper efter avslutad kurs.

Utbildningar hos företag

Har ni inte möjlighet att komma till oss? Vi hälsar gärna på er!

Avbokning

Avbokningar som sker senare än tio dagar före kursstart kommer att debiteras med full kursavgift. Ni har möjlighet att överlåta er plats till någon annan inom samma företag. AEC förbehåller sig rätten att flytta eller ställa in schemalagd utbildning om elevantalet understiger minimum antal deltagare. (Antalet kan skilja beroende på utbildning.)

Betalning

Våra priser för schemalagda kurser hittar ni på respektive kurs under utbildning på hemsidan. Samtliga priser är angivna exklusive moms. Kurserna faktureras vid  efter genomförd kurs. Betalningsvillkor är 30 dagar netto.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Åsa Pedersen

Utbildningsansvarig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av de senaste nyheterna från AEC och våra leverantörer.

AEC AB – GDPR Samtycke. Läs mer