Hej, jag heter Marie Lidander och har jobbat på AEC i 4 år nu, men jag har jobbat tillsammans med AEC betydligt längre än så. Jag ansvarade för AEC:s ekonomi via ett annat företag under många år.

Vad var det som gjorde att du fastnade för AEC?

Jag har jätteroliga och utmanade arbetsuppgifter. Jag jobbar med allt från order, fakturering och säljstöd. Dessutom får jag arbeta med våra trevliga kunder och samarbetspartner.

Vad håller du på med för spännande projekt just nu?

Jag arbetar inte i något specifikt projekt utan sitter mer som ett stöd mellan våra kunder, leverantörer och säljare. Ingen dag är den andra lik, alla kunder är unika och det gäller att vi tillsammans hittar den optimala lösningen för kunden.

Jag blir glad i hjärtat när kunder visar att de är nöjda med det jobb jag och mina kollegor gör.

Vad tycker du är kul på jobbet?

Vi har alltid mycket att göra och det är alltid något nytt på gång. Det är kul när kunderna återkopplar med sin tacksamhet för det vi gör för dem. Sen har vi ju en härlig stämning bland kollegorna.

Oanat intresse som kollegorna inte känner till?

Jag har en lite ovanlig rutin. Varje söndag tar jag mig en promenad ner till havet för att ta veckans dopp. Det gör jag i ur och skur, året runt. Det är uppiggande och ett skönt avslut på veckan.