Hej, jag heter Louise Annerstedt och är ”nygammal” på AEC, jag började redan 2017 på vår order- och inköpsavdelning i Göteborg. Efter ett tag flyttade jag upp till Åre, men kunde fortsätta att jobba med AEC på timmar under en period.

Vad var det som gjorde att du fastnade för AEC?

Jag fick känslan av att AEC var ett företag med framåtanda, det gillar jag. Jag hade flera bekanta som redan jobbade på AEC och de talade väldigt gott om företaget. Känslan jag hade fått, visade sig stämma och när tillfället att gå över som utbildningsansvarig dök upp, var jag inte sen att tacka ja.

Vad håller du på med för spännande projekt just nu?

Just nu förnyar och uppdaterar vi hela utbildningsdelen hos AEC. Jag kommer se över allt från befintligt kursmaterial till att skapa nya kurser samt vidareutbildningar för våra kursledare. Det känns kul att så smått återgå till klassrumsundervisning igen, även om vi kommer att fortsätta med vår fjärrundervisning. Mycket roligt på gång med andra ord!

Jag har fått det ärofyllda uppdraget att utveckla vår utbildningsenhet, allt från kursutbud till material mm, det skall bli jätteskoj och ta tag i.

Vad tycker du är kul på jobbet?

Jag njuter som mest när både jag, mina kollegor och kunder kommer fram till ett beslut som vi alla är nöjda med.

Till sist har du någon oanad talang eller kunskap som vi inte känner till?

Vågar jag säga det? Men jag är sedan barnsben, ett proffs på att dammsuga.