Jag är Annelie och har spenderat större delen av mitt yrkesliv inom sälj och marknadsföring, arbetandes i olika branscher och befattningar. Senast kommer jag från Future Group, där jag tjänstgjorde som Partner Manager med ansvar bland annat för AEC AB. Privat bor jag i vackra Alingsås tillsammans med min man och våra fyrfota vänner – hundarna och katten. På fritiden ägnar jag mig åt naturen och spenderar tid med familjen, inklusive barn och barnbarn. Efter en skada jobbar jag nu på att återkomma till min träning.

Min nuvarande titel är Commercial Manager, och jag ansvarar för marknad, sälj och våra utbildningar här på AEC AB. Mitt huvudmål är att skapa effektiva processer för att leverera ett mervärde till våra kunder och så att AEC blir den självklara samarbetspartnern. Genom att övervaka och förbättra våra processer strävar jag efter att skapa smidiga och lönsamma affärsrelationer. Vi behöver också skapa awarness, sätta vår positionering på marknaden och bli bättre på att tala om hur vi kan lösa kundernas problem, vilket också kommer vara en viktig del av mitt arbete.

Att välja AEC AB var ett naturligt steg för mig. Jag har haft förmånen att arbeta med organisationen under flera år och har sett dess enorma potential. Jag kände en dragning till att vara en del av AECs spännande transformationsresa. Med vår nya VD, Charlotte, i spetsen och den kompetenta och inspirerande personalen här kändes det som det självklara valet för mig. Jag är entusiastisk över möjligheten att bidra till företagets framgång och vara en del av dess fortsatta utveckling.

I min roll fokuserar jag på att öka medvetenheten på marknaden och kommunicera våra mervärden och erbjudanden. Genom att samarbeta med vårt fantastiska team strävar jag efter att göra AEC AB till den mest eftertraktade partnern i branschen.