AEC AB http://www.aec.se En helt vanlig wordpress sida Mon, 14 Aug 2017 08:17:19 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.4.10 Version 6.0.65 http://www.aec.se/produkter/febdok/nyheter-febdok/version-6-0-65/ Fri, 11 Aug 2017 11:50:10 +0000 http://www.aec.se/?p=12657 Inlägget Version 6.0.65 dök först upp på AEC AB.

]]>
Inlägget Version 6.0.65 dök först upp på AEC AB.

]]>
30% rabatt på Autodesk programvaror http://www.aec.se/nyheter/30-rabatt-pa-autodesk-programvaror/ Wed, 09 Aug 2017 08:44:25 +0000 http://www.aec.se/?p=12621 Under en begränsad tid kan du byta in dina gamla licenser och få upp till 30 %* rabatt när du köper en ny Autodesk®-prenumeration. Med den nya prenumerationen får du den programvara du behöver för att förbli konkurrenskraftig när världen runt dig förändras, plus: Tillgång till de senaste versionerna OCH möjlighet att använda tidigare versioner av […]

Inlägget 30% rabatt på Autodesk programvaror dök först upp på AEC AB.

]]>
Under en begränsad tid kan du byta in dina gamla licenser och få upp till 30 %* rabatt när du köper en ny Autodesk®-prenumeration.

Med den nya prenumerationen får du den programvara du behöver för att förbli konkurrenskraftig när världen runt dig förändras, plus:

 • Tillgång till de senaste versionerna OCH möjlighet att använda tidigare versioner av din programvara
 • Möjlighet att använda programvaran hemma eller på resan
 • Flexibilitet att kunna välja mellan licensalternativ för en eller flera användare.

Erbjudandet gäller både Industry Collections och flertalet enskilda produkter. Passa på – specialerbjudandet slutar gälla den 20 oktober 2017.

Du sparar upp till 30% på Architecture Engineering & Construction Collection

Byt in din gamla AutoCAD®, Revit® eller någon annan licens som omfattas av erbjudandet och byt upp dig till Autodesks Architecture Engineering & Construction Collection! Få tillgång till de viktigaste programmen för byggbranschen från Autodesk i ett paket – enkelt, bekvämt och till ett attraktivt pris. Läs mer om industry collections och vilka programvaror som ingår.

Du sparar upp till 20% på enskilda programvaror

Du kan även byta in din gamla licens och få 20% rabatt på en ny prenumeration på en enskild programvara. Valet är ditt utifrån dina behov!

Intresserad? Kontakta oss så berättar vi mer

Ring oss på 010-850 20 40 eller mejla på sales@aec.se

Du kan också fulla i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.
[contact-form-7]

Inlägget 30% rabatt på Autodesk programvaror dök först upp på AEC AB.

]]>
Lediga tjänster http://www.aec.se/utankategori/lediga-jobb/ Fri, 30 Jun 2017 12:40:41 +0000 http://www.aec.se/?p=12270 Se aktuella lediga tjänster nedan. Tveka inte att skicka in din ansökan även om du inte uppfyller exakt alla krav för tjänsten, vi vet att du som person och din passion för att lära dig spelar en stor roll för din utveckling hos oss på AEC. Vi tar även emot spontana ansökningar.   CAD/BIM-konsult – sökes till […]

Inlägget Lediga tjänster dök först upp på AEC AB.

]]>
Se aktuella lediga tjänster nedan. Tveka inte att skicka in din ansökan även om du inte uppfyller exakt alla krav för tjänsten, vi vet att du som person och din passion för att lära dig spelar en stor roll för din utveckling hos oss på AEC.

Vi tar även emot spontana ansökningar.

 

CAD/BIM-konsult – sökes till Växjö/Malmö, Stockholm och Göteborg.

Sista ansökningsdag 29 augusti, men urval sker löpande.

Som CAD/BIM-konsult på AEC får du en unik möjlighet att bredda din kompetens genom att prova på många olika områden,  som spännande projekt, applikationsutveckling, metodstöd, utbildning, eller att hjälpa våra kunder i AECs CAD/BIM-supporten . Du  får en varierande vardag där den ena dagen inte är den andra lik och där du får möjlighet att växa i din roll. Till din hjälp har du en utsedd mentor på företaget.

Vi eftersträvar en blandad personalstyrka och därför söker vi både erfarna CAD/BIM-konsulter, samt dig som har minst ett års erfarenhet av projektering inom arkitektur, el och vvs, eller konstruktion. Vi vill att du har erfarenhet av något av följande verktyg: Revit, Tekla, ArchiCad, Solibri eller Navisworks. Naturligtvis har du relevant utbildning inom området.

Vi erbjuder dig en utvecklande miljö i ett team med god stämning där det är naturligt att arbeta tillsammans och hjälpa varandra. Därför är detta kvaliteter vi även söker hos dig, precis som att vara positiv, social och ett högt engagemang.

Lön efter överenskommelse. Tillträde snarast möjligt.

För mer information, kontakta regionansvarig för den ort du söker tjänst.

Växjö/Malmö – Regionansvarig Syd, Maria Runesson, maru@aec.se 
Göteborg – Regionansvarig Göteborg Johan Holmqvist, johl@aec.se
Stockholm – Regionansvarig Stockholm Magnus Gustafsson, msgn@aec.se

Skicka ansökan med CV och gärna LinkedIn-profil till career@aec.se

 

.Net-programmerare – sökes till Göteborg

Sista ansökningsdag 29 augusti, men urval sker löpande. 

Vi vill utöka vårt team av programmerare på AEC. Vi på AEC är specialiserade på applikationer och funktioner mot CAD-relaterade system. Därför söker vi programmerare med erfarenhet av CAD, gärna från spelbranschen.

Den vi söker kommer att delta i ett team som både utvecklar AECs egna program samt utför konsultuppdrag mot kund. AECs kunder finns framför allt inom Byggbranschen samt inom Infrastruktur.

Vi söker dig med erfarenhet av .Net programmering. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av CAD och att detta ligger inom ditt intresseområde. Det är ytterligare positivt om du behärskar C++men det är inget krav.

Lön efter överenskommelse.

För mer information, kontakta regionansvarig Göteborg, Johan Holmqvist, johl@aec.se

Skicka ansökan med CV och gärna LinkedIn-profil till career@aec.se

 

Kundansvarig säljare – sökes till Växjö/Malmö.

Sista ansökningsdag 30 augusti, men urval sker löpande.

Som kundansvarig säljare på AEC säljer du hela vårt utbud i form av programvara, hårdvara, tjänster och utbildning med inriktning mot byggindustrin.

Det är vårt mål att hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika med sina CAD/BIM- och IT-verktyg, det är därför viktigt för oss att du har erfarenhet från byggbranschen och förstår våra kunder. Det är även betydelsefullt att du tycker om att skapa relationer på lång sikt med våra kunder. AEC har mer än tjugo års erfarenhet av byggbranschen och långa, goda relationer med kunder är en naturlig del för oss.

På AEC har vi högt tempo och en god stämning. Vi söker en därför en person som är en positiv drivkraft i teamet, driver egna initiativ och är resultatorienterad. Vi önskar att du har dokumenterade säljresultat och det är en fördel om du har någon slags akademisk utbildning.

Lön efter överenskommelse.

Tillträde snarast möjligt. samt ansökan skicka till regionansvarig.

För mer information, kontakta regionansvarig Syd, Maria Runesson, maru@aec.se 

Skicka ansökan med CV och gärna LinkedIn-profil till career@aec.se

 

Vi använder bara lokala register för hantering av personuppgifter vid ansökan och intresseanmälan till våra lediga tjänster. I enlighet med Personuppgiftslagen, (PUL) behöver du samtycka till att vi registrerar dina uppgifter. Samtycket lämnas i samband med att du registrerar din ansökan. Vi sparar dina personuppgifter i upp till 12 månader.

Inlägget Lediga tjänster dök först upp på AEC AB.

]]>
Trevlig Sommar! http://www.aec.se/nyheter/trevlig-sommar-2/ Fri, 30 Jun 2017 08:47:14 +0000 http://www.aec.se/?p=12566 Jobbar du i sommar? AECs CAD-support har öppet hela sommaren mellan 8-17 varje vardag. Mellan v. 28-v.32 har vi lägre bemanning och det kan ta något längre för oss att återkomma, men vi gör naturligtvis vårt bästa för att du ska få hjälp så snart som möjligt. Allra smidigast mejlar du in ditt ärende på support@aec.se […]

Inlägget Trevlig Sommar! dök först upp på AEC AB.

]]>
Jobbar du i sommar?

AECs CAD-support har öppet hela sommaren mellan 8-17 varje vardag.

Mellan v. 28-v.32 har vi lägre bemanning och det kan ta något längre för oss att återkomma, men vi gör naturligtvis vårt bästa för att du ska få hjälp så snart som möjligt.

Allra smidigast mejlar du in ditt ärende på support@aec.se där du även lämnar ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. Självklart kan du även ringa AEC Support på 010-850 20 20.

Har ditt företag inte supportavtal?

Kontakta oss så ordnar vi det, skicka ett mejl till sales@aec.se  så ringer vi upp dig, eller ring oss direkt på 010-850 20 40.

Vi önskar en riktigt trevlig sommar!

AEC Support

Inlägget Trevlig Sommar! dök först upp på AEC AB.

]]>
PREFAB-ELEMENT REVIT: Del 2 Väggar http://www.aec.se/nyheter/prefab-element-revit-del-2-vaggar/ Mon, 26 Jun 2017 11:13:47 +0000 http://www.aec.se/?p=12559 Datum: 30 juni Tid: 10.00-10.30 ANMÄLAN Detta är del två i vår kostnadsfria webinar-serie tillsammans med AGACAD om prefab-lösningar i Revit. Vi håller varje webinar till en effektiv halvtimme, för att du ska kunna få plats med det i din arbetsdag. Detta webinar tillägnar vi åt prefabricerade väggelement. Att modellera väggelement är ett tidskrävande arbete […]

Inlägget PREFAB-ELEMENT REVIT: Del 2 Väggar dök först upp på AEC AB.

]]>
Datum: 30 juni
Tid: 10.00-10.30

ANMÄLAN

Detta är del två i vår kostnadsfria webinar-serie tillsammans med AGACAD om prefab-lösningar i Revit. Vi håller varje webinar till en effektiv halvtimme, för att du ska kunna få plats med det i din arbetsdag.

Detta webinar tillägnar vi åt prefabricerade väggelement. Att modellera väggelement är ett tidskrävande arbete – väggar har olika former och anslutningar, samt att ritningskraven varierar för olika tillverkare.

Vi går igenom hur du arbetar effektivt med hjälp av tilläggsprogram till Revit och hur du i största möjliga utsträckning minimerar onödiga arbetsmoment.

OBS! Webinaret hålls på engelska.

INNEHÅLL:

 • Dela väggar till väggelement i Revit.
 • Sortera och numrera väggelement.
 • Sätta in detaljer, anslutningar och hål i väggelementen.
 • Skapa monteringsritningar, ritningar med automatisk måttsättning, mängdning och utskrifter.
 • mm..

LÖSNINGAR:

Precast Concrete och Smart Assemblies, vilka är BIM-tillägg för Revit.

AEC är exklusiv återförsäljare i Sverige för AGACADs BIM-lösningar. AGACAD är auktoriserade utvecklare av Autodesk-applikationer.

För frågor, kontakta oss gärna på sales@aec.se eller 010-850 10 40

Inlägget PREFAB-ELEMENT REVIT: Del 2 Väggar dök först upp på AEC AB.

]]>
50% på molntjänster http://www.aec.se/nyheter/50-pa-molntjanster/ Wed, 21 Jun 2017 10:33:19 +0000 http://www.aec.se/?p=12459 Ta chansen att samarbeta smart i molnet! Nu har Autodesk sommarkampanj t om den 21 juli med ett erbjudande om 50% rabatt vid köp av minst tre prenumerationer på utvalda molntjänster. Molntjänsterna som erbjudandet gäller är BIM 360™ Team, Collaboration for Revit®, BIM 360™ Docs, Vault Professional och AutoCAD® mobile app Premium.   Vill du […]

Inlägget 50% på molntjänster dök först upp på AEC AB.

]]>
Ta chansen att samarbeta smart i molnet!

Nu har Autodesk sommarkampanj t om den 21 juli med ett erbjudande om 50% rabatt vid köp av minst tre prenumerationer på utvalda molntjänster.

Molntjänsterna som erbjudandet gäller är BIM 360 Team, Collaboration for Revit®, BIM 360 Docs, Vault Professional och AutoCAD® mobile app Premium.

 

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Du kan självklart även kontakta oss direkt på sales@aec.se eller  010-850 20 40

[contact-form-7]

 

 

Inlägget 50% på molntjänster dök först upp på AEC AB.

]]>
Byt till prenumeration http://www.aec.se/nyheter/byt-till-prenumeration/ Fri, 02 Jun 2017 09:06:10 +0000 http://www.aec.se/?p=12506 Du har flera alternativ när det är dags att förnya ditt underhållsavtal – låt oss titta på alternativen.   Byt till prenumeration och dra fördel av vårt specialerbjudande När det är dags att förnya ditt avtal finns det nu ett erbjudande om att få prenumerera till samma pris som en förnyelse av ditt underhållsavtal skulle kosta […]

Inlägget Byt till prenumeration dök först upp på AEC AB.

]]>
Du har flera alternativ när det är dags att förnya ditt underhållsavtal – låt oss titta på alternativen.

 

Byt till prenumeration och dra fördel av vårt specialerbjudande

När det är dags att förnya ditt avtal finns det nu ett erbjudande om att få prenumerera till samma pris som en förnyelse av ditt underhållsavtal skulle kosta – eller få ett specialpris på tex en Industry Collection. Så länge du fortsätter att förnya prenumerationen får du ett särskilt pris.

Det blir billigare än att förnya ett underhållsavtal och mycket billigare än vad det skulle kosta att köpa en ny prenumeration!

inlagg_adskq2_1vag_760px

 

inlagg_adskq2_2vag_760pxinlagg_adskq2_3vag_760px

Läs mer om att prenumerera på din programvara.


Eller – byt nästa år, eller året därefter

Vill du inte byta än? Inga problem! Du kan byta när det passar dig – eller behålla ditt underhållsavtal.

Vi hjälper dig att hitta det alternativ som passar bäst för dig och ditt företag.

 

Vill du bli kontaktad av oss för att prata mer?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig! Du kan självklart även ringa oss direkt på sales@aec.se eller 010-850 20 40

[contact-form-7]

 

Inlägget Byt till prenumeration dök först upp på AEC AB.

]]>
Nyhetsbrev maj http://www.aec.se/nyheter/12494/ Wed, 31 May 2017 07:58:26 +0000 http://www.aec.se/?p=12494 I AECs nyhetsbrev får du ett sammandrag av de viktigaste nyheterna från AEC och Autodesk med mera. Här hittar du all information om kommande evenemang, webinar och aktuella rabatter. Vi delar även med oss användbara eTips för Autodesk-plattformarna och programuppdater I maj månads nyhetsbrev kan du läsa om: Evenemanget The Future of making Buildings i maj Webinar-serie […]

Inlägget Nyhetsbrev maj dök först upp på AEC AB.

]]>

I AECs nyhetsbrev får du ett sammandrag av de viktigaste nyheterna från AEC och Autodesk med mera.

Här hittar du all information om kommande evenemang, webinar och aktuella rabatter.

Vi delar även med oss användbara eTips för Autodesk-plattformarna och programuppdater

I maj månads nyhetsbrev kan du läsa om:

 • Evenemanget The Future of making Buildings i maj
 • Webinar-serie om prefab-element i Revit
 • Nyheter i Revit 2018
 • eTips
 • 50% erbjudande på Autodesk molnlösningar
 • Autodesk programuppdateringar

 

Läs nyhetsbrevet
Prenumerera på nyhetsbrevet

Inlägget Nyhetsbrev maj dök först upp på AEC AB.

]]>
Prefab-element i Revit – Del 1 Bjälklag http://www.aec.se/nyheter/prefab-element-revit-med-precast-concrete-bjalklag-modellering-och-dokumentation/ Tue, 30 May 2017 10:59:22 +0000 http://www.aec.se/?p=12475 Datum: 9 juni Tid: 10.00-10.30 ANMÄLAN Detta är del ett i en serie korta webinar om prefab-lösningar i Revit. Det kommer att hållas ytterligare tre webinar med olika fokusområden. Först ut – bjälklag! I detta första webinar kommer vi tillsammans med AGACAD att visa hur man förbereder designlösningar för olika typer av bjälklag samt hur man automatiskt […]

Inlägget Prefab-element i Revit – Del 1 Bjälklag dök först upp på AEC AB.

]]>
Datum: 9 juni
Tid: 10.00-10.30

ANMÄLAN

Detta är del ett i en serie korta webinar om prefab-lösningar i Revit. Det kommer att hållas ytterligare tre webinar med olika fokusområden.

Först ut – bjälklag!

I detta första webinar kommer vi tillsammans med AGACAD att visa hur man förbereder designlösningar för olika typer av bjälklag samt hur man automatiskt kan lägga till fler detaljer och håltagningar. Efter modellering av bjälklag, sorterar vi dem och skapar förteckningar, samt förbereder automatiska arbetsritningar med fördefinierad dimensionering och ritningsinställningar.

Helt enkelt allt du behöver veta för att modellera prefab-bjälklag i Revit!

Innehåll:

 • Utplacering av bjälklagselement.
 • Skapande av olika sorters bjälklag – hålbjälklag, massiva bjälklag, filigranbjälklag, kompositgolvbjälklag, ribbdäck, BubbleDeck-bjälklag, Daladekk-bjälklag m.m.
 • Insättning av anslutningsdetaljer.
 • Automatisk sortering av element efter fördefinierade regler.
 • Användande av dynamiska uppdateringar för bjälklagsgrupper av samma typ.
 • Framtagande av arbetsritningar med automatiska dimensionering.

Lösning:

Precast Concrete, som är ett BIM-tillägg för Revit.

AEC är exklusiv återförsäljare i Sverige för AGACADs BIM-lösningar. AGACAD är auktoriserade utvecklare av Autodesk-applikationer.

För frågor, kontakta oss gärna på sales@aec.se eller 010-850 10 40

 

Inlägget Prefab-element i Revit – Del 1 Bjälklag dök först upp på AEC AB.

]]>
Nyhetsbrev juni http://www.aec.se/nyheter/nyhetsbrev-juni-2/ Mon, 15 May 2017 10:39:28 +0000 http://www.aec.se/?p=12588 AECs nyhetsbrev får du alla de viktigaste nyheterna från Autodesk, information och eventinbjudningar AEC och mycket mer. Här hittar du all information om kommande evenemang, webinar och aktuella rabatter. Vi delar även med oss användbara eTips för Autodesk-plattformarna och programuppdateringar. I juni månads nyhetsbrev kan du läsa om: AEC Support i sommar Webinar-serie om prefab-element […]

Inlägget Nyhetsbrev juni dök först upp på AEC AB.

]]>

AECs nyhetsbrev får du alla de viktigaste nyheterna från Autodesk, information och eventinbjudningar AEC och mycket mer.

Här hittar du all information om kommande evenemang, webinar och aktuella rabatter.

Vi delar även med oss användbara eTips för Autodesk-plattformarna och programuppdateringar.

I juni månads nyhetsbrev kan du läsa om:

 • AEC Support i sommar
 • Webinar-serie om prefab-element i Revit
 • Revit eTips
 • Nyanställda
 • 50% erbjudande på Autodesk molnlösningar

Läs nyhetsbrevet
Prenumerera på nyhetsbrevet

Inlägget Nyhetsbrev juni dök först upp på AEC AB.

]]>